Šta je novo?

clone

• Začetnik teme Začetnik teme -Aki-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-Aki-

Čuven
Učlanjen(a)
23.11.2005
Poena
620
Moja oprema  
Laptop
MacBook Air (13-inch, Mid 2015)
Tablet
iPad mini 4
Mobilni telefon
iPhone 11 pro, iPhone SE 2020
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Danas sam pazario asus 2600pro, i imam problem da 'kloniram' sliku...instalirao sam novi driver, ali i dalje se slika ne vidi na tv-u. Odnosno, ne desava se nista. Btw. dobio sam kablove za hdmi.. Hvala unapred!

Ljudi...bilo ko?! Nisam potpuni laik sto se tice racunara, ali jednostavno resenja nema ...(prikaza bilo kakvog video sadrzaja, format avi, mpg...i slicno...na tv-u). Dakle, clone sam podesio, slika se vidi...ali pri pustanju nekog filma, slika je zelena! Sto je naveci crnjak NE MOGU DA JE VIDIM CAK NI NA PRIMARY DISPLAY...dakle...opet ZELENO....poskidao sam sve zive kodeke i najnoviji driver, ali nista...zezam se sa ovim vec podosta (kao da je neki problem...ali izgleda da jeste🙁 ) Da li neko ima ovu karticu (asus ah2600pro) i da li ima slican problem (jer sam stvarno poblenavio vise sa ovime)?! Ljudi help plz!!

Poslednja izmena:
imam...i to 8.1 verziju..bas za moju karticu za xp32bitni. I kakav je tvoj problem?

Iz kog playera pustas video? Da li mozes da skines GSpot i kroz njega provuces video file pa nam okaci ovde kakav filter graph se kreira za dekodovanje videa (drag'n'drop video na gspot i zatim klikni u dnu ekrana na 1 ispod MS A/V). Iako si maknuo sve codece moze da se desi da ipak imas neki jos neki codec.

imam...i to 8.1 verziju..bas za moju karticu za xp32bitni. I kakav je tvoj problem?

Ja hocu da kloniram primarni monitor na tv a da sekundarni ostane samac.

A za tvoj problem probaj da zakacis samo svoj monitor i tv. Onda idi na desni klik na desktop pa onda na properties idi u settings klikni na kvadrat na kome je broj dva i checkiraj extend my windows desktop onto this monitor.

Ja hocu da kloniram primarni monitor na tv a da sekundarni ostane samac.

A za tvoj problem probaj da zakacis samo svoj monitor i tv. Onda idi na desni klik na desktop pa onda na properties idi u settings klikni na kvadrat na kome je broj dva i checkiraj extend my windows desktop onto this monitor.
Klon sam namestio..nabavio sam nove kablove (izgleda da mi skart nije radio kako treba)..problem je u pustanju video sadrzaja. Sada cu da probam da skinem GSPOT...pa cu videti sta se desava.

Nakon instaliranja Gspot-a, sve radi normalno 😛

Nazad
Vrh Dno