Šta je novo?

koji standalone DVD

• Začetnik teme Začetnik teme xaver
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

xaver

Čuven
Učlanjen(a)
28.02.2004
Poena
620
Pozdrav

Nisam uopste u toku sa stanjem na trzistu DVD playera
Zanima me koji je preporuka, koji je najbolja kupovina?

Imao sam Samsung DV-370P koji je solidan plejer. Sada imam Pioneer DV-300, svaka preporuka (naravno posle fw flasha) 🙂

pazi...nikad nisam imao ni VHS player ni DVD player...sad hocu da kupim neki.
Generalno, mozda mi novac i inije najbitnija odrednica.

Recimo da bih kupio neki DVD player koji je ok, podrzava nase titlove, koji je dobar
Nista ekstremno...

Ako postoji neki model koji je bitno skuplji ali vredi moze i to da bude predlog.

Upravo Pioneer zadovoljava uglavnom sve zahteve. Za mene je bitan dobar zvuk pri reprodukciji MP3, sto Pio ima.
Pre sam imao Orion 2602, Philips 3010, Pioneer DV-380, pa Samsung...i ponovo se vratio Pioneer-u.
Vredi jos pogledati i jace modele sa 5.1 izlazom i USB prikljuckom.

Uzmi Pioneer, jeste da je skuplji, ali vredi. Imao sam ranije DV-585, a sada sam uzeo DV-400 zbog HD-a, a ima i USB. Znas i onu poslovicu - Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari. 🙂
Pozz!

hvala ljudi...jos jedno pitanje:

titlovi? jel to treba da pitam uopste?...mislim svi ovi player pustaju nase titlove bez problema ili ima i tu nekih problma

Pioneer podrzava i nase titlove i ispis u tri reda.

hvala ljudi...jos jedno pitanje:

titlovi? jel to treba da pitam uopste?...mislim svi ovi player pustaju nase titlove bez problema ili ima i tu nekih problma
u sustini kod svih MTK playera neces imati problema sa titlovima, a to su ovi pioneer modeli sto su navedeni u ovom threadu, philips takodje, za samsung nisam siguran. inace obrati paznju na ove nove pioneer modele, konkretno model dv-300, on brljavi sa divx titlovima ( http://www.elitesecurity.org/t283936-2-Pioneer-DV-osnovna-pitanja ), dok recimo dv-400 i dv-600 rade bez problema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno