thunderball
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.01.2008
- Poena
- 309
Konkretno, igra je Deus Ex, mada sam posle ceprkanja po netu, video da ima jos sapatnika sa drugim starim igara kod kojih se javlja isti problem.
Kada pokrenem igru (original, kupljen na nekoj rasprodaji) iskoci mi (error) prozorce na kome pise "A debugger has been detected! Unload the debugger and try again."
Sistem je windows XP sa SP2 packom.
Graficka je Ati Radeon HD3850.
Zvucna je integrisana realtekova.
Igra je radila odlicno na staroj kartici (n vidia) i starom sistemu (XP bez SP2), tako da je ispravna.
Kada deinstaliram catalyst drajvere igra proradi, ali to nije nikakvo resenje.
Probao sam i sa catalyst drajverima iz serije 6 i 7 (prve verzije).
Novije igre ne prave probleme (za sada).
Kao moguca resenja preporucivano je i gasenje drwatsn programa, kao i gasenje Remote Procedure Call (RPC) servisa, koji mi je lockovan i ne moze da se iskljuci, pa ne znam da li ovo resava problem.
Any ideas? :crash:
Kada pokrenem igru (original, kupljen na nekoj rasprodaji) iskoci mi (error) prozorce na kome pise "A debugger has been detected! Unload the debugger and try again."
Sistem je windows XP sa SP2 packom.
Graficka je Ati Radeon HD3850.
Zvucna je integrisana realtekova.
Igra je radila odlicno na staroj kartici (n vidia) i starom sistemu (XP bez SP2), tako da je ispravna.
Kada deinstaliram catalyst drajvere igra proradi, ali to nije nikakvo resenje.
Probao sam i sa catalyst drajverima iz serije 6 i 7 (prve verzije).
Novije igre ne prave probleme (za sada).
Kao moguca resenja preporucivano je i gasenje drwatsn programa, kao i gasenje Remote Procedure Call (RPC) servisa, koji mi je lockovan i ne moze da se iskljuci, pa ne znam da li ovo resava problem.
Any ideas? :crash: