HekToor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.11.2007
- Poena
- 319
Meni se bas ne svidja sto je dual-slot, ali posto je:"The card in the picture is a non-reference version HD 3690", za ocekivati je da ce se pojaviti i single-slot verzija.
Jel' ovo zamjena za 2600XT DDR4?
Meni se bas ne svidja sto je dual-slot, ali posto je:"The card in the picture is a non-reference version HD 3690", za ocekivati je da ce se pojaviti i single-slot verzija.
Jel' ovo zamjena za 2600XT DDR4?
vraca staru slavu low end grafickom kartom ? lol Jedini nacin da vrati staru slavu je da napravi GPU koji ce u single chip konfiguraciji biti barem 30% brzi od 8800ultra u svim igrama, modovima AA itd. Posto se to nece desiti, a i nema smisla posto izlaze novi nVidia chipovi, nista od stare slave za sada.
Deluje mi kao odlicna karta, samo josh kad bi se znale performanse.
Ovaj GE model (??) ima mogucnost menjanja voltaze pomocu dzampera 🙂, napokon se neko i toga setio.
http://translate.google.com/transla...earch?q=ATI+3690&start=10&hl=en&safe=off&sa=N

Po 3d mark-u dodje mu negde 40% - 50% jaca od 2600XT .
Uh safir pravi super karte ali im je hladjenje sramotno. Ono sace za hladjenje je napravljeno od limcica naslonjenih na debeli 2mm lim, znaci cak nije iz jednog komada nego je samo nekako uglavljeno. Pretpostavljam da ce biti ok za default ali za OC truba.
Procitah ruznu vest, ocekuje se da ce se praviti samo za kinesko trziste, nadam se da to nije tacno.
Po meni je hladjenje korektno odradjeno, nije ti ovo 2900xt da oslobadja toplotu ko mini termoelektrana.
P.S Ipak je ovo kartica od 100 evrica,sto bi se reklo koliko para toliko muzike.
Po nekim vestima,radi se samo za azijsko trziste 🙁.Nadajmo se da ce doci i do nas,za 100e ova karta ce da bude best buy.Brza od 8600GT>S ,bar sudeci po mark06 brojkama(GTS postize oko 5700@def )
Ja ne znam da se 9600GT prodaje za 100e.
Nece biti bas toliko sporija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari