Šta je novo?

Sram nas bilo :)

Dobra ocena nista ne znaci u principu. Moze da bude i krs igra sa dobrom ocenom, a moze da bude i fantasticna inovacija koja se nije primila. Meni padaju na pamet i gomile jos igara pored ovih navedenih koje spadaju u istu kategoriju. Sacrifice, Kabuto, Space Rangers, ... Lista moze poduza da bude. Eto, pa neka vam bude krivo sada!

E s moje strane gledista:
Igrao sam syndicate i bila je odlicna atmosfera u igri na amigi a i uopste igra je pobrala dobre simpatije medju igracima.
Hired guns odlicna igra samo joj je po meni bila mana sto je bilo tesko i glupo igrati je sam a nisam imao cesto priliku da imam pored sebe istomisljenika po tom pitanju.Najbolji je ugodjaj bio kada se dohvate cetvoro i krenu u akciju.Takvo nesto bi danas bilo odlicno da se odigra na mrezi bilo bi dovoljno suigraca.
Sledece sto mi je bitno zokupilo paznju na amigi bio je ufo (nikad nisam prezalio sto nije xcom izasao za amigu).Trenutno igram ovaj poslednji ufo extrateresstrials ili kako vec.I mogu da kazem da je igra pravi naslednik legendarnog ufo-a kakav je nekada bio.

Pa malo je glupo govoriti "igrice koje smo morali više da igramo". U to vreme su se igrale kod nas masovno, ali ne originali. ;)
Tako da kritika treba da je usmerena prema onima na Zapadu koji su trebali da ih kupuju

Mislim da je dag sad rekao suvu istinu.Zapadnjaci sram vas bilo!!!!!!!

Nazad
Vrh Dno