Šta je novo?

Kako da se igram preko ADSL-a?

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Ne znam da li je ovo pitanje za ovaj deo foruma,ali molim moderatore da me ne kazne ako sam pogresio temu,kao sto to uvek rade.
Hteo bih da igram neke igrice sa ortakom.Obojica imamo ADSL i ne znam kako mozemo da opicimo neke igre tipa NFS Carbon ili Call Of Duty ili slicno.
Molim vas javite mi sta sve treba da uradim da bih to ostvario,nov sam u tim vodama.
Hvala unapred na odgovorima!!!

Obicno Online igre imaju opciju Create Server. Tako da jedan od vas kreira server a drugi se konektuje na taj server. Jedino sto nisam siguran je da li je upload mini Adsl (512/64) paketa dovoljan za tako nesto. Mada ako bi se ne tom serveru igrala samo vas dvojca mozda i jeste.
Pozdrav

Poslednja izmena:
A da li treba da se instalira onaj Punk Buster,jer ga ja nikad ne instaliram

Ako nemate originalne cd-keyeve morate preko hamachija ili slichnih programa, posto necete imati pristup online serverima ( ako se ne varam).
Hamachi ti sluzi da bi se "umezio" s ortakom preko interneta...

Ako nemate originalne cd-keyeve morate preko hamachija ili slichnih programa, posto necete imati pristup online serverima ( ako se ne varam).
Hamachi ti sluzi da bi se "umezio" s ortakom preko interneta...
Reci mi samo tacan naziv tog programa,da li samo da otkucam Hamachi na googleu da bih ga nasao ili ima jos nesto?

Skinuo sam Hamachi,ali jos ne mogu da ga isprobam jer moj ortak radi ceo dan.
Zanima me samo da li treba nesto posebno da se setuje na ovom programu ili cu moci lako da ga koristim.

Moraces portove da otvaras!

Moraces portove da otvaras!

Jel zna neko koje portove moram da otvorim na ruteru tp-link 8840, da bi ovo radilo sa starcraftom. Vidim coveka preko hamachi-a, ali ne mogu da ga pingujem (request timed out) i ne vidim igru koju on kreira, niti on vidi igru kada je ja kreiram.

Port 6112. Vidi ovde.

Been there, done that :)
Sad sam se downgrade-ovao na 1.0.2.1 verziju hamachi-ja i u my network places, otisao na view network connections, pa gore u advanced options stavio hamachi lan konekciju na prvo mesto u prioritetu. Kazu da ovo daje rezultate, ali sad nemam sa kim da probam :)

Iskljuci firewall na Hamachi adapteru da se ne bi cimao oko otvaranja portova.

Iskljuci firewall na Hamachi adapteru da se ne bi cimao oko otvaranja portova.

Ne znam tacno na sta mislis. Koristim ruterov firewall. Mozda bih mogao da prebacim ruter na bridge mod i tako da onesposobim firewall, ali bih morao da se cimam za to jer ne znam tacno ceo postupak za prebacivanje na bridge.

Jel ima neko od vas hamachi, i da mu provereno radi, da isprobam sa vama da li je do mene ili do druge osobe i njenog firewalla?

Ne znam tacno na sta mislis. Koristim ruterov firewall. Mozda bih mogao da prebacim ruter na bridge mod i tako da onesposobim firewall, ali bih morao da se cimam za to jer ne znam tacno ceo postupak za prebacivanje na bridge.

Jel ima neko od vas hamachi, i da mu provereno radi, da isprobam sa vama da li je do mene ili do druge osobe i njenog firewalla?

Je l' si namontirao ovo na kraju?

jel oce neko da igra starcraft preko tog hamacija?ja sam za.

Vrh Dno