Šta je novo?

Koji laptop do 500 eur?

• Začetnik teme Začetnik teme Hogar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hogar

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2002
Poena
604
Vazno je da ima dobar ekran, garanciju bar dve godine i da moze da se kupi bez OS-a (da ima drajvere za XP).

Evo na primer Asus X51R:
http://www.itsvet.com/proizvod/asus...0gb-dvdrw-15.4''-wxga/comp_comp_laptop/20/850
Mislim da ispunjava sve kriterijume.
Meni se kvalitet prikaza slike dopao, solidno je uklopljen (ne krcka, niti shkripi), za garanciju proveri, ali mislim da je dve godine, stize bez OS-a, ima drivere za XP ali morash da ih skinesh sa zvanichnog sajta (uz sam laptop stizu driveri za Vistu).
E da, dobijash i torbu i pacova gratis uz njega 😀

Poslednja izmena:
Evo ja malo pretrazivala po forumu i odlucila taman za ovaj do 500 €(jer mi iz odredjenih razloga treba samo za net,a imamo vec 2 desktopa) i odem ja da pitam u radnju kad mogu da narucim i koja je cjena(kod nas naravno nema na lageru....Kad ce meni cikica, pa nemoj taj,zasto taj, to je sempron...ja ostala paf...pa nemoguce za te pare da ne valja, a hvalili su ga na vise mjesta????Jel on to malo *aki ili se meni cini???Sta vi mislite o tome?

Evo ja malo pretrazivala po forumu i odlucila taman za ovaj do 500 €(jer mi iz odredjenih razloga treba samo za net,a imamo vec 2 desktopa) i odem ja da pitam u radnju kad mogu da narucim i koja je cjena(kod nas naravno nema na lageru....Kad ce meni cikica, pa nemoj taj,zasto taj, to je sempron...ja ostala paf...pa nemoguce za te pare da ne valja, a hvalili su ga na vise mjesta????Jel on to malo *aki ili se meni cini???Sta vi mislite o tome?

Kaki 😀

Takodje sam procitao i kao Sempron na msi-u se mnogo greje - veruj mi nevidjena glupost. Nakon sto sam imao prilike da probam razlicite modele razlicitih proizvodjaca - to nema blage veze sa zivotom 🙂

Nazad
Vrh Dno