Šta je novo?

FUDBAL - dogovori (2008)

Da ovi dečkići ovde znaju jače da šutiraju još bi i stao u tvoju odbranu da te ne povrede, ali kako i onako jedva dobace do gola, bićeš spokojna među stativama 😛

Paz' ga sad... a za dve godine fudbala jednom se pojavio... :trust:
Prijavila se MICIKA SLATKICA i odma' bi da se junači... :d:d:d

Ah da... Chicago Bullsi su prasili oko 4am po našem vremenu... (ako se ne varam)... a tebi Jordan u srcu večito pa još kraj TV-a čekaš da se vrati... :d

Pomiri se... čovek sada kreira "visoku" modu, preciznije modu za visoke... 😀

Istina je, da je basket u vampirske sate ne bi bilo frke! 😉

He he he, ma opusteno. Ako nista drugo, mogu vodu da vam donosim . . . 😉

Nisi bre kosovka devojka... hehehe
Ako ne igraš, samo treba da navijaš za nas, i da nas malo dodatno motivišeš... mislim ove što za doručak ubijaju celu tavu bureka! :d:d:d

Uostalom, postoji tradicija... posle fuce se ide na Pepsi i girice! 😛

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
M!ST!CXovi talenti su nadaleko čuveni... ipak treba biti talenat za stvari koje taj čovek izvodi sa loptom! Ozbiljno :Klanjanje

U celom spektru driblinga, meni je najdraži onaj kada izdribla celu odbranu, sopstvenu naravno, samog sebe i onda onako umetnički, veštinom starih majstora fudbala, prefinjenom desnicom pošalje loptu u aut! :lupko:

Ima leka i za to... :smackbum:
Možete zamisliti kako radi na svojoj brzini... pokušavajući da stigne filipenka u težini... 😀😀😀
Filip cepa bre celo pile za ručak... ima popust kod mesara... 😛
Nije M!ST!CX njegova kategorija a kamo li kada je fudbalska tehnika u pitanju! 😉

Poslednja izmena:
Sto si editovao post, prva varijanta ti je bila bolja? 😀

e kako se odmah javljate ko kojoti, cim se pojavi zensko , a ovamo cutite mesecima 😀

Poslednja izmena:
Vidim da vas ima mnogo duhovitih ovde,manje pricajte a vise doalziti ne fudbal to vazi za tebe Milane i za tebe lepotice PoCetniku😀
a filip bi mogao da batali "onaj" HD sadrzaj:d i da svrati na fudbal 😀:d

Milane podseti me da te prebijem na fudbalu,cisto onako😛

@pole o Sokrate modernog fudbala,pa naravno da sam tako spretan i okretan kad sam imao najbolji uzor😛
@david pa to samo govori koliko cesto izlaze iz kucje ,) a o nocjnom provodu da ne pricam😛
mogli bi da oranizujemo fudbal na Adi ovih dana,dok se jos nije otopio led,ekipa koja izbubi placja lecenje na reumatoloskoj klinici kao i ortopedska pomagala kad se budemo izlomili :d

dogovorite se pa javite ja sam uvek za

Poslednja izmena:
Khmm...sta mislite da sad u subotu odemo na fucu,a?pod uslovom da bude suvo i da ne bude neki pingvini_zickaju_za_caj minus..Znam da je vikend daleko ali s obzirom koliko ste se upenzionisali ovo cje biti taman dovoljno vremena da se skupimo..
Svi su pozvani naravno😉
:wave:

Poslednja izmena:
Ja sam za... ali mora da se skupi dovoljan broj igrača!!!

Ja sam za... ali mora da se skupi dovoljan broj igrača!!!
Naravno,to se podrazumeva,pricah juce sa Duletom,on se isto slaze,Milanovo misljenje nas ne zanima,da vidis kad mu podviknem kako cje da ide,tako da racunaj i njega:d

da vidim tog ko cje smeti da ti kaze "ne mozes da dodjes"😀😀

Ako se organizujete, doćiću ja, ali samo da gledam 🙂.

Ako se budete mnogo dobro organizovali mozda i ja dodjem 😀
Da ne bude kao i uvek da po adi jurimo i molimo ljude da igraju protiv nas da ne bismo igrali za usi.
Ali ja dolazim samo ako guru fotografise. Bez toga nemam razlog da izlazim na teren :d

Ljudi ovo obećava... mislim prijavljen broj ljudi... samo da nas vreme posluži...
a izgleda da hoće jer je najavljeno nekih 11-12 stepeni!!! :banana:

...tako da momci, juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš :d:d:d

Poslednja izmena:
kad misticx pocne organizaciju to ne moze da zakaze😀:d

Nazad
Vrh Dno