Šta je novo?

[Java for mobile] Bounce

PokojniToza

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2006
Poena
309
Nisam znao gde da stavim, pa rek'o ovde :d

Sećate li se igrice Bounce sa onom crvenom lopticom koja je išla na nekim starijim Nokia modelima? E pa skinuo je ja sa neta ;) i krenuo da igram i nikako da pređem 7 nivo - izgleda mi nemoguće...

Da li je neko to izveo? ,)

Aj okaci da se sigram.

Ja presao do kraja, ako je to ona za s60v3, "Bounce back"... Imas 20 levela, i na kraju ako igras puno otkljuca ti se kao najtezi 21-vi level bonus...

Aj ako ne mozes da predjes reci cu ti sutra posto sam sad malo vise :beer: ...

Poz
Hmmm, kapiram da je "Bounce back" nastavak...

Ja mislim na original, matoro je par godina:

bounce.jpg

a da kačim ne znam dal' smem, zbog avatorskih prava...

Auuu, ne znam, nisam igrao taj prvi, i ne znam kakva je "fizika" loptice... Ako si pokusao da skocis gore i padnes dole...
Probaj da "nadujes" loptu i stignes tu gde si sada na slici, pa skaci gore...

Znam tu igru, igrao sam je na nekoliko Nokijinih telefona.Na jednom su svi nivoi bili predjeni, dakle da, moguce ga je preci.

Auuu, ne znam, nisam igrao taj prvi, i ne znam kakva je "fizika" loptice... Ako si pokusao da skocis gore i padnes dole...
Probaj da "nadujes" loptu i stignes tu gde si sada na slici, pa skaci gore...
Ne, ne, nisam se tu zaglavio ;) to sam našao na netu pa okačio... :D

Zaglavio sam se na 7. nivou ispred jednog dela koji je mislim nemoguće preći...

Znam tu igru, igrao sam je na nekoliko Nokijinih telefona.Na jednom su svi nivoi bili predjeni, dakle da, moguce ga je preci.

...ali izgleda da nema nemogućeg ;) Hvala potrudiću se još malo...

Imam taj Bounce na Nokiji 2600, obrnuo sam ga par puta... zadnji nivo je poprilično gadan jer je jedna kugla negde u vazduhu, pa dok sam izvalio gde, sto godina.

Nazad
Vrh Dno