Šta je novo?

Aktuelne konzole "okom" jednog dugogodišnjeg PC igrača...

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
379
Pošto sam u poslednja 2 meseca imao prilike da isprobam 2 "next-gen" konzole, mada je zaista veliko pitanje šta je to, rešio sam da podelim utiske prvenstveno sa PC populacijom pošto konzolaška ima uvid u sve. Ili jedan deo nje nema jer ne igra ništa na kompu što kod mene nije slučaj.

Kao prvo i osnovno želeo bih neke predrasude da razbijem kao što je čuvena "igranje FPS-ova na konzoli je nemoguće zbog kontrolera" (ili ti gamepada). Igrao sam ih nekoliko i to jednostavno nije tačno, potreban je samo period privikavanja. Ali je potpuno igrivo. Međutim skrenuo bih pažnju na jednu stvar... Malo bih vas vratio u za neke tako davnu prošlost:D. Setite se kad ste prvi put došli u dodir sa FPS-om, odnosno njegovim igranjem pomoću miša. Ja se dobro sećam da mi je kursor kao lud klizio po ekranu dok nisam pogodio cilj. U stvari ne treba da se setite, dovoljno je da posetite nekog prijatelja kao što ja sada imam koji je sad skoro kupio komp i hoće da igra,recimo Call of Duty. Izgleda smešno, dok se čovek ne privikne.

E pa ja sam prvu igru na novim konzolama igrao Uncharted Drake's Fortune. Posle nekih 5-6 sati igranja imao sam 3 "hedšota" zaredom:). Šta to govori? Pored toga da odmah stavim utiske o igri, to je igra koja vas uvuče u sebe da je odigrate što pre. Pod ovim mislim na to da je jako zanimljiva i da vas tera da vidite šta ide posle... Ja nisam igrao takvu akcionu avanturu, kao da ste u Indijana Džons filmu u onom pozitivom smislu:type:.

Moji utisci oko grafike su podeljeni, jer ima igara koje briljiraju a ima i loših. Recimo po meni Motorstorm ima katastrofa grafiku, gomila blura i ničeg više. Texture su užasno jadne. Kao i Forza Motorsport 2 koja je nešto bolja. Usput obe igre su krš:d.

PC je naravno prestigao već sada konzolašku grafiku sa Crysis-om koji je ipak ispred svog vremena rekao bih. Međutim ono što LAIR pruža ja do sada nisam video na PC-u, a to je bitke sa hiljade jedinica gde vatra leti na sve strane i explozije. To nema šanse da radi u 30 i više frejmova. Takođe teško i Assassin's ali za njega ćemo već videti. Jedina igra za koju bih rekao da nema baš dovoljan broj frejmova je DiRT.

Avanture se itekako mogu igrati na konzoli. Ko ne veruje neka proba Folklore sa PS3, igra koja ima fantastičnu grafiku i veoma dobar upravljački sistem. Priča joj je veoma dobra. Dakle još jedan žanr koji se veoma uspešno može igrati na konzoli.

E sad malo poređenja. PS3 ima Uncharted,LAIR,Folklore,Rachet & Clank za čime igrači na XBOX-u treba da žale.XBOX 360 ima Mass Effect:Klanjanje,Gears of War,Dead Rising,Kameo što bi trebalo da nedostaje igračima igračkestanice 3:d. PS3 je daleko sigurnija konzola, igram se ceo dan a ona mlaka:type:, dok XBOX 360 huče prilično i brzo se greje onaj donji deo konzole. Motion sensor je nešto što daje veliku prednost Sixaxisu sa PS3 dok mi je raspored analoga daleko bolji na XBOX-u ali su oni znatno čvršći, tojest na ps3 su mi precizniji. Tako da nisam sasvim siguran oko kontrolera. Grafika je gotovo ista, obe konzole briljiraju u pojedinim momentima.

E sad ono što konzole nemaju jeste Crysis,Witcher,Gothic a to je za mene lično ogroman nedostatak:(

p.s. Oko onih slika vezanih za nedostatak ili sporo iščitavanje tekstura u Gears of War koje su bile postavljane. To je totalni fake, konzola to jede za doručak;).

Voleo bih (apelujem,molim...) da se ovaj tred ne pretvori ni u kakav PC/PS3/XBOX 360 rat, već bih stvarno želeo da pročitam utiske ljudi koji su u sličnoj situaciji, dakle posle dugo vremena igranja na PC-u uzeli neku od konzola:).

Gothic 4 dolazi i na konzole, a sto se tice nedostatka FPS-a u nekim igrama tu si upravu.Dosta igara portovanih sa PC-a na konzole ima ovaj problem(Oblivion i DIRT npr.).
Za sve ostalo se slazem :)
Ja npr. uopste nisam provaljivao kako FPS radi na PS-u(ja sam mislio da se strelicama nisani :D) i onda sam uzeo Oblivion u prvom licu i provalio da to sve fantasticno radi(privikao sam se nakon 3 minute).Evo sad sam igrao i TimeShift, ista prica.Odlican tekst btw.

pa za strategije tu je PC... pogotovu za prave strategije koje ne bi trebale da svetle/zhare/ocaravaju poligonima... sve njih bi trebalo da gura obicna igracka konfiguracija koju prosecan srpski gamer ima...

next-gen konzola treba da ti omoguci samo osecaj uzivanja u igranju i nista vise.
primer meni je Kane&Lynch: igrao sam ga i na PC i na PS3, a pogodite gde sam gubio frame-ove... masina je iz potpisa, a vrednost PC je skoro ko vrednost PS3

@goran.a

Dobar text ali ti je izbor ekskluziva nekako shlj. To jest mogao si da napravish mnogo bolje poredjenje jer obe konzole imaju "ili ce imati" u skorije vreme, veoma vredne ekskluzive:

PS3: Resistance FoM, Uncharted, Heavenly Sword, Motorstorm, MGS4, Gran Turismo 5, killzone 2, Tekken 6...Lair je shit i svi to znaju : )

Xbox360: Gears Of War, Mass Effect, Halo 3, Bioshock, Ace Combat 6, Test Drive Unlimited, Project Gotham Racing 4, Splinter Cell 5, Banjo-Kazooie 3, Dead or Alive 4, Fable 2 itd

Jasno je da je PS3 tek poceo da tera kako treba. Ps3 je kao sto se vec zna daleko kvalitetnija konzola sto se tiche hardvera i besplatnog multiplayer-a. Imao sam obe konzole kod sebe ali sam na kraju ipak kupio 360 zbog piraterije i najvishe iz razloga sto sam imao zastareli PC na koji nisam hteo da bacam pare na upgrade. Iako imam posao, ne zhelim da dajem 5/6000 din za igricu. Imam preche stvari da kupujem.

Tolko sam zadovoljan svojom kupovinom da definitivno odustajem od PC gaminga FOREVER : ))). Jednostavno ubacis cd i pichish. Meni se na primer mnogo vishe svidja raspored thumbstick-a na 360 nego na PS3, pogotovu za FPS. 360 kontroler mi mnogo prirodniji dok ps3 se nekako cudno oseca kada su ti palchevi jedan pored drugog. Naravno sve je stvar navike. Iako sam igrao dugo na PS2, posle prelaska na 360 kontroler, sve ostalo mi je vanzemaljsko : P

A sto se tiche strategija, obe konzole dobijaju po neku. Znam da 360 ima C&C Tiberium Wars (probao i odlican je) i sad ce da dobije Halo Wars i Supreme Commander.

Eto, to je moj pogled na next gen. Jednostavno osecaj je ocharavajuc kada ubacim igru u konzolu i ne razmishljam dali imam prostora za nju ili dal cu moci da je teram kako treba. Ovde sve na max, nema seckanja i iskakanja u desktop. Prodacu svoj stariji Desktop za neku sicu pa cu kupiti sebi laptop koji ce biti za sve samo ne gaming i to je to.

Poslednja izmena:
@goran.a

Dobar text ali ti je izbor ekskluziva nekako shlj. To jest mogao si da napravish mnogo bolje poredjenje jer obe konzole imaju "ili ce imati" u skorije vreme, veoma vredne ekskluzive:

PS3: Resistance FoM, Uncharted, Heavenly Sword, Motorstorm, MGS4, Gran Turismo 5, killzone 2, Tekken 6...Lair je shit i svi to znaju : )

Xbox360: Gears Of War, Mass Effect, Halo 3, Bioshock, Ace Combat 6, Test Drive Unlimited, Project Gotham Racing 4, Splinter Cell 5, Banjo-Kazooie 3, Dead or Alive 4, Fable 2 itd

Jasno je da je PS3 tek poceo da tera kako treba. Ps3 je kao sto se vec zna daleko kvalitetnija konzola sto se tiche hardvera i besplatnog multiplayer-a. Imao sam obe konzole kod sebe ali sam na kraju ipak kupio 360 zbog piraterije i najvishe iz razloga sto sam imao zastareli PC na koji nisam hteo da bacam pare na upgrade. Iako imam posao, ne zhelim da dajem 5/6000 din za igricu. Imam preche stvari da kupujem.

Tolko sam zadovoljan svojom kupovinom da definitivno odustajem od PC gaminga FOREVER : ))). Jednostavno ubacis cd i pichish. Meni se na primer mnogo vishe svidja raspored thumbstick-a na 360 nego na PS3, pogotovu za FPS. 360 kontroler mi mnogo prirodniji dok ps3 se nekako cudno oseca kada su ti palchevi jedan pored drugog. Naravno sve je stvar navike. Iako sam igrao dugo na PS2, posle prelaska na 360 kontroler, sve ostalo mi je vanzemaljsko : P

A sto se tiche strategija, obe konzole dobijaju po neku. Znam da 360 ima C&C Tiberium Wars (probao i odlican je) i sad ce da dobije Halo Wars i Supreme Commander.

Eto, to je moj pogled na next gen. Jednostavno osecaj je ocharavajuc kada ubacim igru u konzolu i ne razmishljam dali imam prostora za nju ili dal cu moci da je teram kako treba. Ovde sve na max, nema seckanja i iskakanja u desktop. Prodacu svoj stariji Desktop za neku sicu pa cu kupiti sebi laptop koji ce biti za sve samo ne gaming i to je to.

Slazem se sa tobom u vise stavki, a i sa goranom...

A da postoji piraterija na PS3 sta bi tada uzeo?

Za oko 2-3 meseca najvise pojavice se sigurno... rade gusari na veliko... :D:d :smash:

sorry za OT, ali moram:

Jel zna neko kako napreduje piraterija za wii ? I dal je potrebna ugradnja bilo kakvog chipa ? thx

Ne minirajte mi "topić" piraterijom bre:mad:

sorry gorane, dont vaporize us! :(

Strategije sam pomenuo jer je to OGROMAN minus konzolama, znaci ceo ZANR im nedostaje :)

Heh, otkad sam presao na PS3, ne pada mi napamet da se vratim PC-u(iako volim strategije kojih bas i nema na konzolama).Da se mucim sa driverima, zahtevnoscu i upgradovima ne pada mi vise na pamet.Ovako, ubacis disk i igras :)
A i gamepad mi se vise svidja od tastatura+mis.

Mislim da je većina nas prevazišla razna hejtovanja, flejmovanja i sl. True hearted gamer mora da ima i PC i konzolu. Konzola košta kao high end grafička i ima ono što PC nema. PC s druge strane ima igre koje konzole nemaju, a neke multiplatform igre na high end PC-ju izgledaju i bolje zbog AA i AF i veće rezolucije.

Takođe, ono za GeoW je glupost, odmah sam to rekao. Nego Goran mora da pametuje, bez da je video o čemu se radi :)

True hearted gamer mora da ima i PC i konzolu. Konzola košta kao high end grafička i ima ono što PC nema. PC s druge strane ima igre koje konzole nemaju, a neke multiplatform igre na high end PC-ju izgledaju i bolje zbog AA i AF i veće rezolucije.

Pa skupo je imati PS3 od 500 eurona i solidan PC od 700 eurona istovremeno zar ne? Pogotovu u Srbijici.
Nego da se pridruzim misljenju da je daleko komfornije i jednostavnije imati konzolu od PC-a sto se tice igranja.
Zato nameravam da kupim PS3. Necu vise da upgradeujem comp svakih par godina. Bolje je kupiti PS3 i 7 godina ste mirni a PC morate svake 2 godine da menjate ako zelite da uzivate. Da ne spominjem da nema nerviranja oko seckanja ili igra nece da startuje.........

Poslednja izmena:
Predvidjen lifetime PS-a 3 je 8-10 godina prema recima ljudi iz Sonya.

Pa, aj napisi argumente za to sto si rekao :)
Sony tezi da produzi lifetime konzole, dok MS radi obrnuto.
Vidis da se ps2 i dan danas fantasticno prodaje i igre i dalje izlaze.
Cak je nedavno jedan lik iz Sonya izjavio da ce koristiti PS2 da se suprostave Wii-u u delu jeftinih konzola.

@ Stefan GTR

Uf, teshko pitanje. Jedva se ceka ta piraterija ali se onda setim da prazan BR disk kosta 20E. Ko god u pocetku bude prodavao na crno narezane igre, siguran sam da ce da pravi profit. Znaci ispod 2500din nema shanse da bude. I onda se dobro razmislish dal ces original ili piratski.

Prvo treba videti kako ce srediti tu pirateriju; mod chip ( ne daj bozhe) ili firmware hack. Sve u svemu onda nam dodje torrent i download od 20GB. E sad, cuo sam da ce opet do juna da nam povecaju net.

Nemam pojma, ako bi neko ovde za tolko prodava narezanu igru onda bih pre narucivao za 3500 din iz USA. Definitivno ne mislim da je 360 dugorochno reshenje, mozda josh 2 god sjajnog igranja i to je to. Ko zna, mozda oni izbace i novu konzolu. PS3 je definitivno nesto na duzhe staze.

od piraterije na PS3 nema nista jos najmanje godinu dana

kopiranje BD... mozda, mada tesko za igre, pre ce moci za filmove

mislim da sam na wiki video da krajem '08 ocekujemo od M$a Xbox360 Ultra?!? koji ce ceo biti u 65nm i imati ugradjen HD-DVD (mozda cak i Blu-Ray ~ CES 2008) i imace 3 godine iskustva sa prethodnim verzijama...

Nemo' tako Iznogood. Realno za pirateriju na PS3 treba jos 6 meseci. Bar se nadam.........:)

pa da ne lajem, bas sam danas citao na njihovom forumu... i kazu da od ISO loadera nema nista, da sto se firmware tice - mrka kapa...

jedino mozda bude kopiranje/backupovanje BD medija... ali za to ce trebati BD-R...
zato cu najverovatnije nabaviti Xbox... da se izigram za tih 6 meseci/godinu dana

Na kom si to forumu citao?
Pa, ima gomila hackera koji pokusavaju da nadju nacin za igranje backupa na PS-u, ne samo jedan tim...

Ja sam nabavio Xbox 360 zbog sportskih igara i to mi je prva konzola (doduše imao sam PS1 jedno mesec dana kad je izašao i onda ga prodao radi kupovine printera).
Oduševljen sam sa NBA2k7 i Table Tenisom. Bioshock je takođe odličan a na kontrole sam se navikao posle sat vremena i sad mi je najnormalnija stvar igrati FPS naslov sa gamepadom. Sledeće sedmice mi dolazi Mass Effect.

Igre većinom nabavljam polovne a ako su nove većinom ih kupujem sa ebay:a. Npr. Table Tenis sam platio polovan 15€, NBA2k7 nov 12€ ebay UK, Bioshock (nov 32€ ebay USA), Mass effect (nov 36€ ebay UK).

Neću da se bakćem sa piratima pošto se mogu pronaći originali po pristupačnim cijenama samo treba malo strpljena i praćena oglasa.

Ja sam nabavio Xbox 360 zbog sportskih igara i to mi je prva konzola (doduše imao sam PS1 jedno mesec dana kad je izašao i onda ga prodao radi kupovine printera).
Oduševljen sam sa NBA2k7 i Table Tenisom. Bioshock je takođe odličan a na kontrole sam se navikao posle sat vremena i sad mi je najnormalnija stvar igrati FPS naslov sa gamepadom. Sledeće sedmice mi dolazi Mass Effect.

Igre većinom nabavljam polovne a ako su nove većinom ih kupujem sa ebay:a. Npr. Table Tenis sam platio polovan 15€, NBA2k7 nov 12€ ebay UK, Bioshock (nov 32€ ebay USA), Mass effect (nov 36€ ebay UK).

Neću da se bakćem sa piratima pošto se mogu pronaći originali po pristupačnim cijenama samo treba malo strpljena i praćena oglasa.

Hmmm... U Srbiji je to malo teze. :) Necu da kazem da ne moze da se nabavi i tako ali...... :bottle:

@goran.a

KAO prvo da se ovo ne shvati kao bilo koja varijanta WAR ili HATE ili sl.

Izbor ekskluziva je individualan od ukusa.Takodje verujem 99% da NISI NIKADA ni igrao LAIR vec svoje misljenje zasnivas na review-ima ljudi koji ni ne znaju da upravljaju u igri pa su onako i lupetali kada su pisali review isfrustrirani svojom gluposcu i neznanjem.Ja sam se privikao na komande u roku 2 min. i igra je ekstra zabavna i zanimljiva a to sto je drugacija po principu upravljanja i sto je potrebno uloziti minimum napora da bi savladao komande sigurno ne znaci da je losa. Tvoj navod Motorstorma da je to "vredna" ekskluziva tesko da stoji jer retko bi ko i igrao to da nije bila u vreme izlaska te igre teska oskudica PS3 igara.

Takodje za 360 Test Drive :zgran: , kad se nisam srusio, ne daj Boze da se time kao vlasnici "ekskluzive" za konzolu hvalimo.Takodje si naveo gomilu prosecnih igara.

Samo hocu da kazem da je ukus individualna stvar ali i da opet postoje igre koje i ako se nekome od nas svidja objektivno ne moze da se nazove "vrednom".

@ostali

Sto se tice strategija, na konzole dolaze polako RTS naslovi, koji nikada nece napraviti uspeh kao na PC-u zbog psihologije igracke populacije na konzolama.Ja sam npr na 360 zavrsio C&C Tiberium Wars ali ni izbliza nisam izvukao zadovoljstvo igranja kao npr C&C Red Alert svojevremeno , a sve danasnje RTS su hibrid C&C jos od pre 15 godina.Takodje je na PC-u zapostavljen turn based squad combat (gde su nestale igre poput Jagged Alliance-a, mislim na kvalitetnije igre , ne neke homebrew varijante rumunskih ili bugarskih fanova :d ) dok je na konzolama to izmesano.Evo ovako pola RPG pola STRATEGIJA.Encahanted Arms - RPG u srzi -squad turn based combat strategija u trenucima borbe.A dolazi jos dosta takvih igara, Disagea i slicne su squad based strategije vise nego RPG, a na PS2 ima pregrst takvih igara gde npr imate Front Mission 4 koju sam inace obrnuo 3 puta.NPR na PS3 dolazi Operation Darkness, znaci squad based strategija u okruzenju WWII ALI fora da je vas tim specijalni i karakteri mogu da se transformisu u vukodlaka ili sl, bice i zmajeva i sl.E sad sto vlasnici konzola vise vole da je to zacinjeno sa RPG-om nego da bude cista (ali opet izlizana) WWII strategija to je druga stvar.Ali definitivno ko voli ciste strategije nema sta da trazi na konzolama.

@IzNoGooD
Sto se tice piraterije apsolutno se slazem nema nista najmanje jos 1 god ako ne i vise.To sto bi ljudi zeleli to je druga stvar i sto su navikli da se igraju dzaba tipa ocu da vozim ferari al cu da mu ugradim plin a ako moze da vozim na vazduh bilo bi super. :d A i ovo za M$ stvarno ljudi su cudo.Prvo je bilo kategoricno da je HDDVD njihov format (iako 360 ni nema HDDVD drive !?! ) pa su skoro objavili da postoji mogucnost da stave BR AKO ljudi budu trazili !?! Preko svojih reci i obecanja, bukvalno protiv ljudi koji su zbog M$ podrzali HDDVD format moci ce uskoro da bace sve to.Strasno.

Poslednja izmena:
Nemojte pljuvati LAIR ako ga niste probali već samo čitali ili gledali revjuve. Ja sam prešao ceo tutorijal koji je duži od sat vremena i pet misija i mogu da vam kažem da je igra prilično zanimljiva i dobra. Međutim pola njih ni ne shvati kako se prelazi tutorijal i onda igra ne valja. A igra ima revolucionaran sistem kontrola samo se treba na njega navići. Sixaxis ovde briljira, funkcija motion sensitive pokazuje drugačiju dimenziju igranja.

@Nostormo

Nisam nikad igrao Lair niti cu. Mene jednostavno ne lozhe vilenjaci, zmajevi i vitezovi i taj ceo mitski svet. To je moj razlog zasto ja mislim da je igra smor. A pogotovu silni opisi nisu nista pomogli. Definitivno je love or hate igra i vecina se ne potrudi da nauchi kontrole ali to ne menja chinjenicu da je igra vec zaboravljena i da se slabo prodala i da se smatra crnom ovcom. Tako da nikad ne bih sa ponoso rekao kako PS3 ima Lair za ekskluzivu.

Sto se tiche ostalih igara koje sam spomenuo. to mi prvo palo na pamet. Sem MGS4 i GT5, ja nemam sta vishe da ischekujem na PS3. A shta fali Motorstormu? Ajd da PS3 ima sad tonu ekskluziva pa da kazhes stvarno da je jedino izvuklo to sto je bio launch naslov. Ps3 ima Heavenly Sword i Uncharted. Ako cemo tako, pa ni Resistance nije nista spektakularno. I onda ispade da Ps3 ima samo 2/3 dobre ekskluzive a Lair je kao najbolja.....

Poslednja izmena:
Ima tu istine, nije da nema. Tačno je recimo ono da je LAIR "love or hate" kako si rekao igra. Najbolja PS3 ekskluziva za sada je Uncharted. Ali biće ih dosta više nego što si ti nabrojao, prve mi padaju na pamet Killzone 2, Little Big Planet... Mada generalno je tačno da sporo igre izlaze za ps3, presporo s'obzirom koliko je konzola već na tržištu.

Pa, evo sad u januaru izlazi Haze, u aprilu izlazi KillZone 2, nesto kasnije izlazi MGS4(Q2 2008), zatim pri kraju godine izlaze R:FoM 2, Litlle Big Planet i GT5.To su najvaznije igre.
Od dosadasnjih igara najbolje su RFoM, R&C,GT5: Prologue,Motorstorm,Uncharted...

Poslednja izmena:
@Nostormo

Nisam nikad igrao Lair niti cu. Mene jednostavno ne lozhe vilenjaci, zmajevi i vitezovi i taj ceo mitski svet. To je moj razlog zasto ja mislim da je igra smor. A pogotovu silni opisi nisu nista pomogli. Definitivno je love or hate igra i vecina se ne potrudi da nauchi kontrole ali to ne menja chinjenicu da je igra vec zaboravljena i da se slabo prodala i da se smatra crnom ovcom. Tako da nikad ne bih sa ponoso rekao kako PS3 ima Lair za ekskluzivu.

Sto se tiche ostalih igara koje sam spomenuo. to mi prvo palo na pamet. Sem MGS4 i GT5, ja nemam sta vishe da ischekujem na PS3. A shta fali Motorstormu? Ajd da PS3 ima sad tonu ekskluziva pa da kazhes stvarno da je jedino izvuklo to sto je bio launch naslov. Ps3 ima Heavenly Sword i Uncharted. Ako cemo tako, pa ni Resistance nije nista spektakularno. I onda ispade da Ps3 ima samo 2/3 dobre ekskluzive a Lair je kao najbolja.....

Sto se tice Laira, potpuno je razumljivo sto je tebi igra smor samo sto si naveo da SVI znaju kako je igra shit, sto ne stoji.A za to da je love or hate si u pravu, srednjih misljenja nema ili se igra svidja coveku ili ne.

Sto se tice PS3 ekskluziva evo ti malo sta dolazi u 2008 pa onda razmisli sta pricas.Kao prvo od stvari sta si propustio Rachet & Clank, ja definitivno ne igram takve ali je nepobitno da je najkvalitetnija platformska igra koja je izasla do danas.A za dalji tok godine po redu Haze, Killzone 2, Little Big Planet, Singstar, MGS4, MGS OnLine, Heavy Rain, GT5, Eight Days, Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII Versus, LA Noire, SOCOM : Confrontation, White Knight Chronicles i to je vise manje nekih 70% EKSKLUZIVA za PS3 dakle ne racunaju se svi oni multyplatform naslovi.Sad cemu se ti radujes ne znam tvoja stvar , ja sam naveo ovde najjace naslove za ovu godinu i racunamm da cu ih sve i uzeti.
Da ne bude zabune na Xbox360 ce biti manje ekskluziva no ja bih izdvojio par.. Lost Oddysey, Left 4 Dead, Fable 2, Alan Wake, Elveon, Too Human... znaci ima i tu par aduta plus pregrst multyplatform naslova.
I jos za ono sta fali Motorstormu - dosta, sasvim OK igra ALI to je sve i u tome je problem jer je vise manje mix svega vidjenog.O tome se radi.Ako (bar iz tvojih navodjenja igara) se ti lozis na raznorazne trke to je OK i tebi ce Motorstorm biti sigurno bolja nego meni.

Nazad
Vrh Dno