markonirs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.08.2003
- Poena
- 619
Ubacio sam novu karticu ATI 3850 512 MB. Imajuci u vidu da nisam imao ATI karticu u racunaru vec par godina, resio sam odradim kompletno novu instalaciju da izbegnem eventualne probleme sa starim nVidia drajverima. Sve odradjeno po redu, instalirani svi drajveri, a nakon toga instaliran 3D Mark 2006 da vidim sta ova makina moze. I nista... Stoji onaj ekran sa natpisom 3D Mark 2006 i kaze vrsi analize, i tako analizira i analizira, ja cekam. 1,2,5,10 minuta. Nista se ne desava. Napominjem da sam probao kako sa fabrickim drajevrima, tako i sa najnovijim katalistima sa ATI sajta. Istina program 3D Mark 2006 imam vec par godina, nisam skidao nikakve dodatke za njega i sl. Na nVidia karticama je to uredno radilo. Ima li ko kakvu ideju sta moze da bude u pitanju.
Mali dodatak, instalirao sam upravo i Colli DIRT, nista. Jednostavno ne krece. Kako da nisam ni pokrenuo igricu. Naravno igrica je propisno instalirana, vec sam je arcio na 8600GTS...
Mali dodatak, instalirao sam upravo i Colli DIRT, nista. Jednostavno ne krece. Kako da nisam ni pokrenuo igricu. Naravno igrica je propisno instalirana, vec sam je arcio na 8600GTS...
Poslednja izmena: