pazi, za Razer sam ti rekao na osnovu dvoje ljudi sa kojima sam pikao Quake 3. Jedan od njih je promenuo dva komada, prvi je bio onaj sto je Fatal1ty koristio, taj je dobio, drugi je kupio valjda noviji model posle tog. Oba su riknula, na ovom prvom mu je riknuo taster, a na drugom chip. Drugom poznaniku koji je uzeo neki model cini mi se 2005-te je riknuo chip/senzor bem li ga sta je. Logitech ako rikne mozes da ga popravis. Ja sam moj mx310 otvarao i nista nije neravno od dole, a srafovi nisu (barem kod mene) ispod "papucica" tj skejtera vec ispod nalepnice, do duse ja moj nisam popravljao vec cistio.
A ti razmisli vodeci se logikom i onim sto ti vise lezi u ruci. Ja bi uzeo logitech iz par razloga:
Ima ih ko pleve, ako slucajno rikne lako ces resiti garanciju
Na osnovu tudjih iskustava mozes da izaberes model
mozes da probas licno vise modela i da vidis koji ti je najbolji za ruku
E sad, to za srafove stvarno ne znam, kao sto rekoh, ja imam dva srafa od dole, oba su ispod nalepnica, ni jedan nije ispod skejtera. Ako ti nesto znaci, mozes da kupis nove skejtere, imas i silikonske i teflonske pa mozes da biras i da ukoliko dodje do "neravnine" izravnas ponovo lepljenjem novih preko ovih odvaljenih/probusenih, kako god. Kesica sa par traka (imas za 3-4 menjanja) kosta oko 5e...