Šta je novo?

Xilence

SuperStarr

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
Matična ploča
ASUS P6T Deluxe v2
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
Kodak 512Gb + 16Tb RAID
Zvuk
Creative Audigy2 ZS
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jel ima u Srbiji ovo negde da se kupi?
xfancontrollerrg3.jpg

Telix nabavlja Xilence za Srbiju, posalji im mail 🙂

Hm... Ako ovo stigne, uzimam odmah. Ustvari, ako budem mogao da zatvorim vratanca na Chiefu nakon ugradnje, uzimam odmah 😛

Hm... Ako ovo stigne, uzimam odmah. Ustvari, ako budem mogao da zatvorim vratanca na Chiefu nakon ugradnje, uzimam odmah 😛

mozes, malo vise nabijes unutra. Ja sam tako uradio sa MFC-1 i sa nekim asus fan kontrolerom.

i mene interesuje 🙂 veoma zanimljiva stvarcica samo crveno ne bih bas lepo stajalo uz cooldrive ali sredi ce se i to 🙂

Poslednja izmena:
ja sam ih ovde u Sapcu nabavljao preko neke firme
koja uzima robu od telix-a,
ali malo su *****njski odradili tisinu ventilatora,
jer recimo max. RPM osmice je 1500 rpm,
a ne kao kod ostalih osmica od 2000 do 2500 hiljade.
jedino me je to malo razocaralo,
i da ventilatori su bukvalno necujni, cuju se samo kada si na nekih 10cm od njih,
ali ozbiljno, ja sam prislanjao uho i tek tada se cuju 😀 .
inace imam 5 osmica, (jedan sa boka kucista, jedna pozadi, jedna na zalmanu na grafickoj, i dva u napajanju), i jednu dvanaesticu na zalmanu na CPU-u,
i mogu reci da je najbucnija komponenta hdd.

ja sam ih ovde u Sapcu nabavljao preko neke firme
koja uzima robu od telix-a...

Ne reče nam po kojoj ceni si ih nabavljao, preko je 10-15€...
Inače, posalo sam i mail ali još nema odgovora. 🙂

Ima nesto malo i u TNT-u u Beogradu.

Poslednja izmena:
Ma kontroler ne kuleri😀.

hehe pobrkao malo😀 Ja sam nashao par firmi koje imaju sve od xilence (ventovi, filteri za prasinu, utisivaci ventilatora-gumice, napajanja, paste) ali niko nema ovaj fan kontroler🙁

Ja imam onu 12-ticu transparent crvena led 😀
Stvarno je ne cujna ali ozbiljno tek na 15-20cm se cuje a duva dosta jako, maltene ko slabiji ventilator u samoposluzi :d
Ali provalio sam da kad se stavi na kuciste za intake cuje se buka, ali se cuje ustvari strujenje vazduha kroz mrezu i to strasno nervira i dosta je bucno, tako da sam morao da je stavim za exhaust a ne intake i onda je tisina zagarantovana 🙂
uf al ode u off...

Nego, jel ovaj fan controller samo u red varijanti ?
Ne ide mi to uz plavo/belo....

ja se izvinjavam,
ali n isam znao da je rec o kontroleru,
jer tek sad vidim sliku,
prvi i drugi put kada sam postovao nije je bilo.

znam samo da je telix uvoznik xilence programa,
verovatno moze i da se naruci.

Poslednja izmena:
a zna li neko da li se kod nas moze naci sunbeam rheobus fan controller? link ka review: spcr
znam da je neko sa ovog foruma imao taj kontroler jos pre tri-cetiri godine, kada se tek pojavio na trzistu. do dan danas nisam video fan controller koji mi se vise svidja, mada i silverstone fp-52 eudemon deluje izvrsno...
izvinjavam se ako je off 🙂

a zna li neko da li se kod nas moze naci sunbeam rheobus fan controller? link ka review: spcr
znam da je neko sa ovog foruma imao taj kontroler jos pre tri-cetiri godine, kada se tek pojavio na trzistu. do dan danas nisam video fan controller koji mi se vise svidja, mada i silverstone fp-52 eudemon deluje izvrsno...
izvinjavam se ako je off 🙂

fancontrolgag.jpg

He, ovo izgleda kao klima u mom Golf-u 1.😀

Naravno da nisu, lepo sam ih uputio i na ovu temu, napisao da mogu da mi odgovore i na mail i ovde ako hoće (pošto nas ima dosta zainteresovanih) ali nema ni slova od odgovora...

Nazad
Vrh Dno