Šta je novo?

Universe at War: Earth Assault

Btw, igra je igra mesecu u najnovijem svetu kompjutera!

Video sam,Svet komjutera citam od 89 godine i sad definitivno prestajem.
Jos su rekli da je Gears of war prezahtevna igra,a ona leti na kartici od 80 evra(2600XT)... Kakvo lupatanje.

Video sam,Svet komjutera citam od 89 godine i sad definitivno prestajem.
Jos su rekli da je Gears of war prezahtevna igra,a ona leti na kartici od 80 evra(2600XT)... Kakvo lupatanje.

Bogami, na mojoj masini bas i ne leti nesto...Ima neko naglo opadanje fps u vidu stuckanja, prilicno iritirajuce...Sve na max sem senki (medium) ima avg 40fps, + ta seckanja koja ga bacaju na 20fps svaki put kad se naglo okrenem ili tako nesto...

Bogami, na mojoj masini bas i ne leti nesto...Ima neko naglo opadanje fps u vidu stuckanja, prilicno iritirajuce...Sve na max sem senki (medium) ima avg 40fps, + ta seckanja koja ga bacaju na 20fps svaki put kad se naglo okrenem ili tako nesto...

Kod mene na bivsem 7900GTO sam imao isto oko 40FPS,bez vsinc-a i senke na medium.Isto se desavala povremeno da stucanja,ali uglavnom na pocetku kasnije manje.Mislim da se spominjao neki tweak koji to resava.A na 8800GT-u nisam probao dal ima tih stucanja.

Пробах демо ове игре и могу рећи да сам врло импресиониран причом али и извођењем. Право освјежење. Habitate Walker је ултра импресиван, а и графика је доста добра. Иначе код мене на high FPS je између 20-40.

Nazad
Vrh Dno