Šta je novo?

Intel Celeron D 347 ispod LN2 = 7025 MHz

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Space

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
740
SX-Team družina skupila još jednom, ovaj put cilj je bio da se obori srpski rekord u max kloku. No dobro, bilo kako bilo LN2 na svojih skoro pa -170C ( dostigli smo veći minus, međutim unimer je počeo da brljavi iz nama nepoznatih razloga) i sa veoma lošim primerkom procesora cela priča urodila je plodom, tj. postigli respektivnih 7025 MHz.

Sponzori .
ASUS : ASUS Maximus Extreme
Cooler Master : Cooler Master Real Power Pro 1250W

Celeron.jpg

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=285574

Više o tome OVDE

Poslednja izmena:
haha,super 🙂
evo ovaj moj (641) ulazi u bios na 5.8Ghz na vazduhu 😀

Poslednja izmena:
Sta bre solidan, primerak je dreš...

a WR je na kolko ?

Kako ovo bolesno izgleda, proc na 7ghz....mmmmmmm 😛
Izgleda ko zabugovan Cpu-Z 😀

Poslednja izmena:
svaka cast...samo celerone ne volim nikako 😀

Poslednja izmena:
Ja ovu kelrabu tera 4.6 ghz kao od shale.A moze i josh.

Ma pishe 2.2 ne verujem ja u to 😀😀😀

Ispod 8 se ne prihvata sledeci run 😛

Ma zezam DARK-a, vidim u potpisu mu pishe 2.2 🙂 PA reko ne radi to na 4.6 😀😀
Mali, sunce to pokvareno!:d Zezash starog coveka.😛
Jes' primetio da pishe Pentium M.2.2. To je bre Pentium Dotham.Na mom Lap topu.IBM.
A Keleraba je default na 3 ghz.I odmah je pochelo da me smara shto je spora.Ja je naduo na 4.6 iz prve i tako i ostala.1.35v.

Ha, ha, ha Dark je stari ocer, samo ćuti i ocuje, nećeš kod njega naći mnogo informacija, ja sam ubeđen da C2D vozi više nego iko na forumu, ali to nikad nećemo saznati
😀 Pazi sad ovog inspektora😉.
Ja sam imao stravichan peh sa mojim E6600.Toliko je bio s,eban CPU da nije hteo vishe od 2.8ghz,chak i sa dizanjem Voltaze(za verovati li ne).Menjao sam ploche,probao sve zivo.Ali jok.S.eban CPU.Zavalio sam ga za skoro 200eu pre neki dan.Kvaran sam a?😛
Naruchih Q6600,koji ce mi stici do kraja nedelje.Bez 3.2ghz na default Vcore necu ni da pomisljam.Ako hoce da ide toliko,necu ni da ga naduvam.Sasvim dovoljno za sve.Javicu rezultate.
PS.Marko.evo sad sam ga zveknuo na 5 ghz,igrao igru pola sata.(zalman 7700 na 1500rpm).Radi.Ova bre Keleraba- nije normalna,majke mi.cccccccccc.Kad mi stigne Q6600 i ako ne bude hteo 3.2 na default v-core,zveknucu ga kroz prozor toliko jako da ce da doleti pravo u Asbis i tresne menadzera u oko.😀

Poslednja izmena:
bravo momci lepe frikvencije 🙂
Jel su bile potrebne 1250W za Cella ? 🙂

polako ali sigurno redjate rekorde na ovim prostorima 🙂

Poslednja izmena:
Vas se vise ne da zauzdati :smoke::banana::wave:

Nazad
Vrh Dno