P5B Deluxe BIOS version 1216
1. Finetune CPU temperature detection algorithm
Dali je potrebno kod instalacije VISTE, preko diskete (F6) ubaciti drivere za AHCI mod ili ih VISTA vec ima integrisene u samoj instalaciji?
Da li ti je ovo na kraju pompglo.Zaboravio da navedem dva podesavanja kod blagog overclock-a: 2.58 Ghz, FSB 367Mhz, Vcore 1.15 V a zaboravio PCI-X 105 Mhz i PCI 33 Mhz, sve ostalo je default i sad radi 24/7 kako bi pronasao u cemu je stvar.
Mozda sam pronasao resenje. Za sada deluje blago povecanje NB Vcore na 1.25V. Proba je toku.
Zaboravio da navedem dva podesavanja kod blagog overclock-a: 2.58 Ghz, FSB 367Mhz, Vcore 1.15 V a zaboravio PCI-X 105 Mhz i PCI 33 Mhz, sve ostalo je default i sad radi 24/7 kako bi pronasao u cemu je stvar.
Mozda sam pronasao resenje. Za sada deluje blago povecanje NB Vcore na 1.25V. Proba je toku.
Jeste. E6300 sada drzim na 2.8 Ghz Vcore 1.1875V, NB Vcore na 1.25V 24/7, 50% overclock.Da li ti je ovo na kraju pompglo.
Instalirao sam Vistu u AHCI modu i sve radi OK, ne treba ti disketa.I ja to isto mislim, nego dali je neko vec probao?
P5B Deluxe BIOS version 1221
1. Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com.tw/cpusupport/cpusupport.aspx
Stavi slusalice, odvrni na max pa ces da cujes o cemu pricam.
Da li zna neko sta znaci: support for N/2 Ratio?
To je ubaceno u zadnji bios.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari