Šta je novo?

lc power ili chieftec?

• Začetnik teme Začetnik teme cc13
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cc13

Slavan
Učlanjen(a)
05.06.2006
Poena
349
Ovako,moj komp trenutno tera chieftec od 350w i sve je ok (sve je uber klokovano,i sve ukupno ima 9 ventilatora) imam jos jedan komp koji radi kao ruter (mikrotik) posto imam 3 internet konekcije,u tom ruteru se nalazi kinez od satro 400w,na njemu sam makazama isekao crnu zicu od ventilatora zato sto je mnogo urlalo,kinez radi jos uvek ali se greje najstrasnije,(zalepim superlepkom na njega tabletu za komarce i soba lepo mirisi,a i vidim da se unutra nesto istopilo 😀) ovaj chiftec od 350w se skoro ne cuje pa bih njega da stavim u ruter,a u komp da ide chieftec 550w ili LC power 550w,vidim da je lc malo jeftiniji a svi ga hvale ovde po forumu,dakle sta da uzmem? jel' nije LC neko dno kao frontier,msi,asus i slicna napajanja koja imaju po 400 grama?

Poslednja izmena:
Evo iz prve ruke informacije. Ja sam se takodje dvoumio izmedju Chieftec-a GPS 550W AB i LC Power 560W Titan. Tera sve iz "moja masina", + plus jos nekoliko ventilatora, sto 8-mica, 9-ki i 12-ica
Cena je bukvalno 100 din razlike, i na kraju se odlucio za LC Power na konto preporuka sa Bencha.
Crne je boje, hladi se jednom 14-icom, i posle starog MS Industrial napajanja, zadivljen sam tishinom. Pre nego sto sam povezao sve ventilatore u kucistu, masina se skoro nije cula. Otvorena. Znam da je ovo relativna izjava, ali po mojim standardima je bilo supertiho!
Preporuka za LC Power

Takodje imam LC-a,u pitanju je model LC 6550 gp2,i sasvim sam zavodoljan.Prilicno je tiho,i za nekih 8-9meseci koliko ga koristim nisam imao nikakvih problema.Skroz ok napajanje za cca 50eu.Svaka preporuka 😉

Ja u odbranu Chifa samo da kazem da je takodje totalno tih, ustvari mislim da bi i preciznije bilo da kazem necujan, bar ovaj koji ja imam 😉
Meni sve lepo sve radi bez ikakvih problema sa njime, komp iz potpisa, tako da ako se nesto dvoumis oko cene a Chief ti eventualno jeftiniji slobodno ga uzmi, inace LC je takodje stvarno dobro, i ja mu dajem preporuku. 😀

Ja u odbranu Chifa samo da kazem da je takodje totalno tih, ustvari mislim da bi i preciznije bilo da kazem necujan, bar ovaj koji ja imam 😉
Meni sve lepo sve radi bez ikakvih problema sa njime, komp iz potpisa, tako da ako se nesto dvoumis oko cene a Chief ti eventualno jeftiniji slobodno ga uzmi, inace LC je takodje stvarno dobro, i ja mu dajem preporuku. 😀

Ma crko ti vent, pa je zato tih 😛 .....Sala mala 😉

Koje god da uzmes neces pogresiti posto su tu negde sto se tice kvaliteta. Ja licno sam imao LC 6550GP i sluzio me je oko godinu dana perfektno (modovao sam mu ventilator na 5V i bio je necujan a napajanje se opet nije preterano grejalo). Iz licnog iskustva svaka preporuka za LC (terao je sve i svasta u masini).

LC Power je hit u zadnje vreme, taj model od 560w ne poznajem, ali izmedju prvopomenuta dva modela treba uzeti Chiefteca jer je realno bolji, imao sam LC Power-a 450w utisak je ok, ali nije u rangu Chiefteca kao brend i to je moj generalni utisak. Drug ima LC550w, na Q6600 i gts8800 grafiku i kaze da mu se cini da nekad posustane i planira da menja napajanje.

Nazad
Vrh Dno