Šta je novo?

opet se udvostrucuje brzina ADSL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dacha!

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2006
Poena
319
da li je neko chuo neshto o ovome,ja sam chuo da ce se opet udvostruchiti brzina posle NG....

provajder nece nishta da potvrdi,ali nezvanichno sam chuo da je istina!

Pretpostavljam da je to ako SBB dobije link onda ce Telekom spustiti cene ka podprovajderima pa ce ADSL da se duplira.

Ovde su svi nezvanicno culi nesto o sbb rumunskom linku i dupliranju brzina ali bas niko ne zna odakle je cuo
samo je tek onako cuo :D

Evo na www.sk.co.yu jedan lik kaze da je bio do sezampro i da mu je devojka na salteru da ce do nove godine biti dupliran protok! Ako on laze lazem i ja vas!

Pa ako nista drugo mogli bi da povecaju ovaj "bedni" upload za 512 pakete..... :D

Kakav crni upload. Ima bre da povecaju sve.I up i down!!!

Ljudi,bilo bi fino da se ne raspravlja mnogo u prazno i nezvanicno o ovome da nebi ova tema zavrsila kao OVA

u januaru ili februaru ce biti dupliranje, to se zna vec 9 meseci...

A jel se zna za tih 9 meseci dal' ce biti musko ili zensko? :)

Brate nemoj da nas paranoises sa takvim topicima lol. Pogledam post posle, nema ni jednog linka ni nista na sta mozes da se poziva. Vec si jednostavno "chuo". Ma de ce da povecaju, nece to skoro, ovo je Srbija. I ako hoce bolje upload da povecaju. besh upload sa 192kb/s, uzas.

Ljudi povecanje brzina u narednih nekoliko meseci je neminovno. Sada kad je SBB na pragu da dobije direktnu vezu sa inostranstvom moci ce da ponudi znatno bolje cene. Telekom nece sedeti skrstenih ruku i eto povecanja brzina. Uostalom postoji tacna dinamika kako i kada se uvode vece brzine koju su koristili i koriste skoro svi telekom operatori u svetu, nas telekom nije preveliki izuzetak.
Nadam se da ce makar zadrzati odnos uploada i downloada od 1 prema 8 i da se se shodno tome i brzina uploada udvostruciti....

Ma i ovo povecanje u Septembru smo jedva dobili, Grci su bili protiv na upravnom odboru,tako da nema bas mesta za optimizam.

Nema brace u biznisu.

tja bre, sve se zna i to od odavno..uvek je tako, samo se posle pushtaju buve kako se nije znalo...A znao sam da ce doci do dupliranja u avgustu (mesec je zakasnilo ***a) 3 meseca pre no shto su mi drugovi koji rade u provajderima ishta chuli o tome...a tad mi je recheno da ce biti duplirano ponovo u decembru...tak` da opushtencija, surfujte i uzivajte, kad se pojavi zvanicna informacija, pojavice se...

A što baš duplo? Kao, ne znaju da množe sa 3, 4, ili ne znaju za decimale?

Ne, ne, ne momci, zeznuli ste se, pročitajte malo bolje taj spam što dobijate. Ne nude oni povećanje tog linka koji ste vi mislili, nego drugog nekog. I meri se u inčima. Ali je zato upload do jaja. :d

svetski tokovi ...

Pa prvi put je bilo dupliranje brzina da bi internet podrzavao Core Duo procesore, a najavljeni drugi put je da bi se izbegla nekompatibilnost sa Quad jezgrima (zato mnozilac uvek mora da bude 2). :D:D:D
I neka posle kaze neko da ne idemo u korak sa svetskim tokovima!

Poslednja izmena:
Meni su ovde na ovom forumu zakljucali temu o dupliranju brzine na adsl tako da sigurno nema nista od dupliranja,ali evo da se ukljucim u diskusiju sa pitanjem zasto telekom nema nikakvo obavestenje.Prosli put se znalo dosta ranije pre dupliranja tako da mi je malo nerealno da dupliraju odmah posle nove godine :test::test:

Poslednja izmena:
Nek se potrude da nemeste da net uopste radi kako treba (mislim na SBB), pa onda nek povecavaju protok i smanjuju cene.

Što se mene tiče, Radujko ima ličnu protekciju od mene i svako pričanje i vređanje napamet ću rado obrisati. Ne kažem da može da promeni ne znam šta, ali glupo je pričati o nekom ko još nije ni postao generalni i pitanje je uopšte da li će.

Bane, ne znam ko je covek ali zasto bas on da zasluzuje protekciju moderacije bencha ? Ako se svi prozivaju ne vidim dobar razlog da njega izostave. Opet napominjem da ne znam ama bas nsita o doticnom coveku.

Nisi shvatio. Nije sigurno da li će on biti generalni telekoma. Glupo je o nekome pričati da je kurta ili murta, a taj još nije ni seo u svoju stolicu i pitanje je da li će. To je sve što sam hteo da kažem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno