Šta je novo?

Zafrkancija

gadafi

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2005
Poena
455
Komentar na Pakomovom sajtu za karticu MSI NX8800GTX OC LIQUID
marko (Jagodina), 22.11.2007 15h
Le leeee lee le leee leee.Ovo je strasno,koliko je ovo cudo jako moglo bi da pusta sve sto izadje od igrica u narednih 5god i to na maximum!!!!
:D

Mozda jednog dana, ako PC postane zatvoreni sistem poput konzola. :)

Poslednja izmena:
Le leleeee lele i tebi :D

Komentar na Pakomovom sajtu za karticu MSI NX8800GTX OC LIQUID

:D

toliko o jagodincima :D

nije to nishta koliko ljudi me pitaju da im dam crysis i kazem im da nemoze da ga poteraju a imaju atlone mozda bartone 5200 9200 9600 i 256mb 512 rama i prichaju mi da sam lood i da teraju sve igrice :D

Poslednja izmena:
ali najaci su kad kazu "da teraju" hahah :)

nerazumevanje materije je opshte poznata stvar kod nas ... moj komshija mi se kune da igra bioshock na Gforce 4 MX440, josh oce i da se kladi u to, valjda iz ponosa, 'bem li ga

nerazumevanje materije je opshte poznata stvar kod nas ... moj komshija mi se kune da igra bioshock na Gforce 4 MX440, josh oce i da se kladi u to, valjda iz ponosa, 'bem li ga

Kad smo kod toga i ja 'teram' Bioshock na R9200SE i TNT2M64 istovremeno :d

Ih, pa ja znam lika koji je preshao HL2 na GeF 2 MX400 (da, MX400, nije typo :D), a neko vreme posle toga Bioshock na X800XT sa sve brljotinama koje pravi onaj unofficial PS2.0 patch :D Ono shto je najtuznije u celoj prici, chovek je sve vreme pricao kako to njemu sve extra radi i izgleda ok :D

Poslednja izmena:
Boze ljudi shta se cudite. Poenta je po meni sledeca.

Ja recimo ne zelim da igram igricu ako ne mogu da je pokrenem na High detaljima. Iz prostog razloga shto je lepota igrice u tome. Retko koja igra u danasnje vreme pleni nekom novinom u smislu igrivosti, neke nove price .... bar po meni. A grafika je ono shto moze da me natera da je instaliram i pokrenem. E sad ovo povlaci za sobom to da mora da se radi redovan upgread shto iziskuje odredjena novcana sredstva ..... a na listi prioriteta se igranje ne kotira bash dobro.

Sa druge strane masa ljudi jednostavno zeli da se pohvali da je igricu odigrala. Sad shto se taj Crysis, BioShock ... ne razlikuju i ne izdvajaju od mora istih ili slicnih igrica sem po tomo shto je grafika extremno dobra i prica malo razvijenija to nema veze. To shto on ustvari treba jelte da vidi a nevidi jel je sve detalje spustio na ultra mega giga low to nema veze. Vazno je da je on baja presao igru.
Primer:
Pohvalio mi se ortak da je presao crysis za dva dana. Sampron 2800+ 1GB rama + 7600GT grafa i kaze decko LETI. ja sam dodao "I ZIMI" A ja probao kod drugara koji ima C2D 6420, 2GB rama i 8800 i u nekim scenama ipak secka igrica. Naravno na High Detaljima. Mozda njemu i leti na Ultra low a mozda je i sanjao al to sad nema veze.

Sve u svemu zakljucak. Srbija je ovo bre, Bitno je da si igricu preshao !!!! I da mozes da se kurcis po kraju s time. Sve ostalo je manje vishe ne bitno. Dzaba gubimo vreme i zivce.

s' poshtovanjem JA:smoke:

A shta drugo da mu kazem.

Srbija je ovo bre

Lepo receno... nema svako para za hobi kao sto je tvoj.

Ja sam svojim ocima gledao druga kako igra q4 sa gotovo maximum detalja ,da bi pricao da na njegovom kompu to ide na high,a fps odokativno nije prelazio 13!!!!

Boze ljudi shta se cudite. Poenta je po meni sledeca.

Ja recimo ne zelim da igram igricu ako ne mogu da je pokrenem na High detaljima. Iz prostog razloga shto je lepota igrice u tome. Retko koja igra u danasnje vreme pleni nekom novinom u smislu igrivosti, neke nove price .... bar po meni. A grafika je ono shto moze da me natera da je instaliram i pokrenem. E sad ovo povlaci za sobom to da mora da se radi redovan upgread shto iziskuje odredjena novcana sredstva ..... a na listi prioriteta se igranje ne kotira bash dobro.

Sa druge strane masa ljudi jednostavno zeli da se pohvali da je igricu odigrala. Sad shto se taj Crysis, BioShock ... ne razlikuju i ne izdvajaju od mora istih ili slicnih igrica sem po tomo shto je grafika extremno dobra i prica malo razvijenija to nema veze. To shto on ustvari treba jelte da vidi a nevidi jel je sve detalje spustio na ultra mega giga low to nema veze. Vazno je da je on baja presao igru.
Primer:
Pohvalio mi se ortak da je presao crysis za dva dana. Sampron 2800+ 1GB rama + 7600GT grafa i kaze decko LETI. ja sam dodao "I ZIMI" A ja probao kod drugara koji ima C2D 6420, 2GB rama i 8800 i u nekim scenama ipak secka igrica. Naravno na High Detaljima. Mozda njemu i leti na Ultra low a mozda je i sanjao al to sad nema veze.

Sve u svemu zakljucak. Srbija je ovo bre, Bitno je da si igricu preshao !!!! I da mozes da se kurcis po kraju s time. Sve ostalo je manje vishe ne bitno. Dzaba gubimo vreme i zivce.

Ima nas raznih, ali mislim da si generalizovao previse. Poenta sto sam i ja recimo jedan od tih koji ce bez problema da potera neku igru koja je par godina novija od mog hardvera (sad vec "par godina" mogu i da izbacim iz upotrebe :d ) , i da stavim sve na ultra low ako treba, samo da bi dobio igrivi fps. A za detalje me boli patka, vazno je da uzivam u igri. Slazem se da je ponekad besmisleno instalirati igru na outdated hardveru koja ima da se pohvali prelepom grafikom, pogotovo ako je to jedini adut igre (kao sto je slucaj sa Crysis-om).
Da ne bude zabune, ja nisam fan tog zanra uopste, pa me ni Crysis nije odusevio. Ali igru sam gledao na medium-high detaljima, i oduvala me je. Ne smem ni da zamislim kako izgleda sa detaljima i efektima na maximumu u velikoj rezoluciji. Iz tog razloga idem u ponedeljak da narucim kompletno novu masinu, za koju se izuvam preko 1000evra, iako sam mislio da nikad necu dati toliko love za racunar. Mislim, ne samo da bi video crysis u (polu)punom sjaju, vec i da bi ostale igre koje su hitovi video kako treba, posto sa mojom sadasnjom konfiguracijom tesko da mogu i da ih pokrenem. :D
I onda cu da se bahatim godinu dana sa 8800gt i high detaljima sve dok tome ne dodje kraj. Pa onda laganica medium, i na kraju low. I veruj mi videces me ovde i za 3-4 godine sa identicnim hardverom koji cu uzeti za koji dan. I tek tada mozda resim da se ponovim.
Nismo svi hard-core, tj. mozda i jesmo, ali za neke druge stvari. Ako nisam u prvu, ispravi me. ;)

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Ima nas raznih, ali mislim da si generalizovao previse. Poenta sto sam i ja recimo jedan od tih koji ce bez problema da potera neku igru koja je par godina novija od mog hardvera (sad vec "par godina" mogu i da izbacim iz upotrebe :d ) , i da stavim sve na ultra low ako treba, samo da bi dobio igrivi fps. A za detalje me boli patka, vazno je da uzivam u igri.
Pazi vako. Jesam ja generalizovao stvar. Ali ovakvo je stanje sa 90% populacije. Ima izuzetaka slazem se ali, izuzetci potvrdjuju pravila ;).

Slazem se da je ponekad besmisleno instalirati igru na outdated hardveru koja ima da se pohvali prelepom grafikom, pogotovo ako je to jedini adut igre (kao sto je slucaj sa Crysis-om).
O ovome ja upravo govorim. Po meni nema poente instalirati novi Crysis na mashini koja realno ne moze da pogura igru na bar medium ili high podesavanjima, jer u slucaju low detalja ona se nipocemu ne razlikuje od starog Far Cry-a. Cak ni starom far cry-u ne moze da prismrdi. Ako razumesh shta hocu da kazem. I nemislim samo na far cry/crysis nego na bilo koju igru. Zanr je nebitan. Hreoji V koji su prepuni lepih detalja ako ga poterash na High, Anno 1702, NFS nastavak n..... itd itd. Ovo je opet samo moje subjektivno mishljenje.

Da ne bude zabune, ja nisam fan tog zanra uopste, pa me ni Crysis nije odusevio. Ali igru sam gledao na medium-high detaljima, i oduvala me je. Ne smem ni da zamislim kako izgleda sa detaljima i efektima na maximumu u velikoj rezoluciji. Iz tog razloga idem u ponedeljak da narucim kompletno novu masinu, za koju se izuvam preko 1000evra, iako sam mislio da nikad necu dati toliko love za racunar. Mislim, ne samo da bi video crysis u (polu)punom sjaju, vec i da bi ostale igre koje su hitovi video kako treba, posto sa mojom sadasnjom konfiguracijom tesko da mogu i da ih pokrenem. :D
Nije bitno dali si ili nisi fan tog zanra. Svaki zanr dobija nove igrice koje zahtevaju besan hardware da pi pokazale pun sjaj. A po mom misljenju, kao shto sam ranije naveo, kod novih igrica 80% lepote, inovacije - nazovi ovo kako oces, odlazi na grafiku a 20% na sadrzaj igre, scenario ....

I onda cu da se bahatim godinu dana sa 8800gt i high detaljima sve dok tome ne dodje kraj. Pa onda laganica medium, i na kraju low. I veruj mi videces me ovde i za 3-4 godine sa identicnim hardverom koji cu uzeti za koji dan. I tek tada mozda resim da se ponovim.
Nismo svi hard-core, tj. mozda i jesmo, ali za neke druge stvari. Ako nisam u prvu, ispravi me. ;)

Pozdrav.

I onda cesh da bahatish 8800GT, samo napred. I dok ide medium djene,djene. Ali kad ode na low onda je vreme za menjanje. I ok ti imash logiku nek bude samo zadovoljavajuci fps i sve je ok. Moja logika je drugacija. Ne kazim da nisi u pravu samo ukusi su razliciti i o njima ne vredi puno raspravljati.

ono od cega ja popizdim je

Sarah Carigan je napisao(la):
Pohvalio mi se ortak da je presao crysis za dva dana. Sampron 2800+ 1GB rama + 7600GT grafa i kaze decko LETI.

E ovo je ono gde ja prsnem. Leti na ULTRA MEGA GIGA low detaljima u rezoluciji 800*600 al bitno je da leti. Eto toliko od mene

Nazad
Vrh Dno