Šta je novo?

Koji je dobar program za promenu glasa?

• Začetnik teme Začetnik teme Mookey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Treba mi neki program za promenu glasa da zvuci kao Veliki Brat.A naravno da je besplatan.
Moze cak i neki koji se placa,ali da ima trial da ga lepo isprobam.

Kupi Audigy ili neku karticu novije generacije 😉

Ne znam da postoji neki dobar program koji moze u realtime-u da izmeni glas a da to ne zvuci smesno.
Konkretno milsim da se glas Velikog brata dobija hardverski,spravom koja se zove Vocoder (Voice processor), moze da izgleda recimo ovako ili ovako... Imam vocoder u klavijaturi(nije kao poseban procesor,ali sluzi svrsi),pa ako ti treba za nesto konkretno mogu na njoj da simuliram glas Velikog brata😉

Ni jedan softver nisam spomenuo jer nisam naisao na nikakve "home" varijante a da to nesto vredi (tipa voice changer i sl.)
Mada probaj,skini VoiceWorksPlus Editor

Poslednja izmena:
Audio4fun AV VCS, odlichno radi u real timeu, ali nije free.

Ma ja hocu samo da napravim *******ciju na poslu,ne daju mi se bas pare za neke kartice ili slicno.Imao sam pre program za promenu glasa ali je on mogao samo da promeni u zenski ili deciji glas.
Probacu neke od ovih programa koje ste preporucili.

najbolji softver za ovo ti je SOUND FORGE!

mozesh da ga koristish i za razne zezancije,ali u sushtini ovo je profi program za obradu zvuka 😉

Imam KORG-a PA1X koji ima u sebi vocoder tc helicon i dobijas bukvalo glas velikog brata...isprobano cak i u punoj diskoteci....

A dobro recimo da kupis extreme gamer karticu, kako mislis sa njom da menjas glas???

Najbolje sto sam imao prilike u zivotu da probam je AV.Voice.Changer.Diamond v.5.5.24 ali ima malo laga, jeste real time ali kasni 🙁 malo , dovoljno da ne bude to to. Bilo bi cool imati i neko mobilno resenje kao recimo iz serijala Scream 🙂 .

A dobro recimo da kupis extreme gamer karticu, kako mislis sa njom da menjas glas???

Ako ne gresim, iskoristis njen DSP chip, znaci full HW acc = real-time !
Npr. kombinacija moje Audigy + KX drajveri = mnogo stvari mozes da postignes po pitanju obrade zvuka. Sve se odvija u cipu na kartici.

Za 10€ kupis polovan 5.1 live i sve radi u real time! A ti glupi programcici kostaju vise, a i ne rade u real time. E da, nije lose ni za *****avanje telefonon 😛
P.S.
Na onom njesra Audigy ls nisam mogao da uradim to, tj nema tih efekata kao na live ili Audigy 2 ZS koji imam sada.

OK ubedili ste me da mi definitivno treba zvucna karta, ova integrusa na ploci je njesra - ukapirao sam. Nije samo zbog mutovanja glasa vec mi treba i za bolju reprodukciju mp3-a i posto sam veliki uzivalac FPS-a pretpostavljam da mi treba podrska za EAX koju verovatno sa integrusom nemam a i za napredni THX za koji sam siguran da nemam podrsku. Moram da prelistam malo postove vezane za koju zvucnu karticu kupiti ali bih da izvucem MAX iz mojih zvucnika i da zaista uzivam u modernim efektima koliko god je to moguce e a nisam ni bas zagrizen toliko da dam recimo 500e za zvucnu 🙁 . Otprilike BEST VALEU FOR MONEY logikom se vodim a nije bas i da necu platim zvucnu. Sta znam mislio sam neki BEST BUY u stvari.

I samo jos nesto, kako se recimo mutira glas - postoji neki verovatno "pitch" koji se menja i jel se to radi iz aplikacije ili je neko pominjao iz drivera cini mi se, stvarno nikada nisam imao neku zvucnu karticu. Da bih zezao nekog telefonom treba da imam telefon aplikaciju koja koristi telefonski modem u te svrhe, ne? Namestao sam pre 4-5 godina simulaciju telefona preko modema. Iskoristio sam windows-ovu sastavnu komponentu za "dial". Posto nikoga nisam poznavao ko je uspeo da namesti da to lepo radi secam se da sam se zezao duuugo vremena simulirajuci telefon pomocu telefonskog modema. Na kraju je proradilo i bilo je malo komplikovano podesiti da radi. Zna li neko jednostavniji nacin kako recimo iskoristiti svoju karticu koja menja glas u real time-u za zawebanciju najboljeg ortaka telefonom recimo 😀 ? Cool su oni modifikatori glasa iz serijala Scream ali ne videh ni jedan proizvod na trzistu slicne namene 🙁 .

Nazad
Vrh Dno