Šta je novo?

Valjane sluske, al' da me ne oderu

Ivan_tm

Slavan
Učlanjen(a)
19.05.2004
Poena
319
Svojevremeno sam imao priliku da koristim Philipsove HE-580, koje su se pokazale fenomenalno - ako neko zna da ih negde ima, neka kaže.

90141773_kl.jpg

Međutim, pošto je to malo verovatno, tražim neki model koji može tako fino leći u uvo. 🙂
Pre tri godine, HE-580 sam platio 950 kinti, dajte sličan cenovni rang. 🙂

Poslednja izmena:
sennheiser MX350 su oko 15e 🙂

Wow!Sennheiser?Nesto to izgleda puno jeftino za njih.Gdje ima to da se kupi?😀 Tj. ima li negdje u NS da se kupe?

ne bih znao, iz BG-a sam...
ja imam MX350 i zaista su dobre, a sada vidim da ima MX360 (verovatno naslednik) za 1100din u 4Audio...

Možeš li mi reći gde je 4Audio?

Ja pazario CX300 iz Oglasa...bruka sluške... i to za 25€ 🙂

...a gde ih ima a da nije 4audio???

Meni je HITNO...!!!

Poslednja izmena:
Pogledaj megastores electronica kod Arene, neko rece da ih je tamo video po nesto nizoj ceni

Moj drugar je uzeo pre dva meseca tamo cx300 za nekih 4000 dinara i evo pre neki dan je crkla jedna slusalica na N91 8GB Nokii,a nisu hteli da uvaze garanciju

Koliko je dobio garanciju?
btw kako mogu da ne uvaze, koje je bilo objasnjenje?

Mislim da je garancija 2godine,nisam siguran provericu.A to jednostavno kao da ih je on ostetio fizicki :S

Ja sam gledao te CX300 ali mi je mnogo bilo 4000+ dinara... pa sam uzeo Creative EP-630 (ali ne u TehnoMax-u) za koje neki kažu da su zapravo iste sluške kao taj Senn a po detaljima ja bih to potvrdio. Cena je 35 EUR...

U TehnoMax-u na NBG sem tih CX300 ima neki Philips in-ear model 8500 i model 9500 za 2400 din tj. za 2000 din ali nisam znao šta da očekujem iako su lepo opremljene... imaju kratak kabl, (plus produžni) što nekima može da odgovara ukoliko nose mp3 plejer oko vrata, idu tri veličine gumica i kutijica za nošenje istih.
Takođe čini mi se da ili kabl ide oko vrata ili možda imaju ono gajtanče koje nosi plejer a u isto vreme je kablić za sluške!

Inače imaju lep izbor bubica tamo... tj. slušalica generalno!

Poslednja izmena:
A jel moze neko ko ide ovih dana do TehnoMaxa da pogleda da li imaju sennhaiser PX100 i koja im je cena, to za nas koji nisu iz BG.
Hvala unapred
Pozdrav

Ja sam sad uporedjivao cene u 4audio i tehnomaniji, ispade 4audio jeftiniji, barem shto se sennheisera tiche.

U 4audio su 4500 din ako ne gresim, ako ima jos skuplje e onda stvarno ............

Nazad
Vrh Dno