Šta je novo?

Kaspersky AV 6 od skoro problemi sa IE7

jegulja

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
620
Koristim KAV 6 nekih 8 meseci i nije bilo problema. Pre par dana posle apdejta koji je trazio restart Windowsa (Vista) IE7 ima problema sa ucitavanjem strana. Neke ucita kako treba neke ne. Kada ukinem Web checking komponentu u KAV stvar se popravi ali dogadja se da kad hocu nesto da skinem sa Web-a jednostavno ne mogu (ne vazi za sve linkove, neke hoce neke nece ne mogu da mu skapiram sistem). Na trenutak se pojavi onaj prozorcic o statusu download-a i nestane. Ne pomaze ni cak ako izadjem skroz iz KAV. Pomaze jedino uninstall KAV ili system restore, onda je sve OK. Probao sam i sa KAV 7, ista stvar (posle apdejta).

Pre par dana je izasao falicni update koji je prouzrokovao takve stvari koje si opisao (pogresno je updateovana FW komponenta). Juce se desila jos gora stvar, falicni update je prouzrokovao zapucavanje Kasperskog (sve verzije), pojavio bi se popup "Previous launch of Kaspersky Anti-virus failed". Medjutim za 3 sata su sve ispravili na serverima za update. Probaj da updateujes Kaspersky jos jednom i restartuj masinu, ne znam sta bi drugo moglo da bude. :)

Edit: kakva je situacija kad pokusas sa drugim browserom?

Poslednja izmena:
Pre par dana je izasao falicni update koji je prouzrokovao takve stvari koje si opisao (pogresno je updateovana FW komponenta). Juce se desila jos gora stvar, falicni update je prouzrokovao zapucavanje Kasperskog (sve verzije), pojavio bi se popup "Previous launch of Kaspersky Anti-virus failed". Medjutim za 3 sata su sve ispravili na serverima za update. Probaj da updateujes Kaspersky jos jednom i restartuj masinu, ne znam sta bi drugo moglo da bude. :)

Edit: kakva je situacija kad pokusas sa drugim browserom?

Hvala, probacu sutra da ponovo stavim KAV i vidim kako se ponasa. Ako bude istih problema stavicu i mozilu pa cu onda videti kako se ponasa.

Pre par dana je izasao falicni update koji je prouzrokovao takve stvari koje si opisao (pogresno je updateovana FW komponenta). Juce se desila jos gora stvar, falicni update je prouzrokovao zapucavanje Kasperskog (sve verzije), pojavio bi se popup "Previous launch of Kaspersky Anti-virus failed". Medjutim za 3 sata su sve ispravili na serverima za update.

Kaspersky je u poslednje vreme iygleda počeo puno da brljavi. Izgleda da su postali aljkavi. Tome se nisam nadao od njih :trust:

Kaspersky je u poslednje vreme iygleda počeo puno da brljavi. Izgleda da su postali aljkavi. Tome se nisam nadao od njih :trust:

Stvar se nije popravila ni posle najsvezijeg apdejta (juce). U stvari jeste bilo nesto bolje ali i dalje sa nekih linkova hoce da skida sa nekih ne. Za sada sam ga maknuo.

Na kom podesavanju drzis WebAV?

Na kom podesavanju drzis WebAV?

Na kome god da je uvek je isto. Onda disejblujem ceo KAV opet isto, izadjem iz KAV opet isto. Tek kad mu dam uninstall onda je sve u normali tj. IE proradi kako valja. Jedino se situacija popravi kad mu recimo iskljucim WebAV ali da bi IE radio skroz kako treba onda moram da skinem skroz tj. uninstall-iram KAV.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno