Šta je novo?

Alcohol 120 i Vista

• Začetnik teme Začetnik teme gileip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gileip

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
660
Imam instaliran Alcohol 120% verzija 1.9.6 build 5429 i kad se uključuje na Visti pijavi mi poruku : ,,Ne može se dodtai adapter", i nema vitualnog drajva. Probao sam i starije verzije i isto to! Šta li je u pitanju i postoji li rešenje za to? Hvala na pomoći!

Kao prvo, Alcohol moraš instalirati kao administrator (run as administrator) pošto vista programima ne dozvoljava pristup sistemskim fajlovima ako nemaju administratorske privilegije (noviji programi su pisani tako da automatski zatraže te privilegije, ne znam za alcohol).

Ma ja sam podesio da sam ja adminisrator i nemam nikakvih ograničenja prilikom instalacije i to je sve OK! Jednostavno sve se instalira, ali neće da podigne drajv! Uvek ide poruka ,,Ne može se dodati adapter"! Možda šro sam koristio Asus aktivaciju, pravi probleme!?

Ma ja sam podesio da sam ja adminisrator i nemam nikakvih ograničenja prilikom instalacije i to je sve OK! Jednostavno sve se instalira, ali neće da podigne drajv! Uvek ide poruka ,,Ne može se dodati adapter"! Možda šro sam koristio Asus aktivaciju, pravi probleme!?

To što si ti podesio da si administrator na Vista-i ne znači puno.Probaj da pokreneš Alcohol sa "run as administrator" i vidi da li će ti tada dodati virtual drive.Pretpostavljam da je prvo što si uradio kada si instalirao vistu "disable UAC"?

Nema rezultata! Jedino rešenje koje je preostalo, nova instalacija Viste!

Jes da sam digao temu iz mrtvih ali ne zamerite. LM. Silom prilika (citaj zbog posla) morao sam da instaliram Vistu. Alkohol mi se isto ponasha kao i kod gileip-a. S obizrom da nemam zivaca da se pored svega ostalog *****avam i sa tim (btw ze*ebava me polovina stvari na visti) dali neko moze da mi predloziadekvatan software koji radi isto shto i alkohol samo na Visti.

unapred vecno zahvalan

s' poshtovanjem JA:smoke:

nekompitabilnost software i viste.Probaj noviju verziju alkohola

Alcohol 120%, is a powerful Windows CD and DVD burning software that makes it easy to create backups of DVDs* and CDs. In addition, the program lets you store your most used CDs as images on your computer, so you can call them up at the click of a button. Now includes Pre-Mastering function and support for Blu-ray format

(approx $45 USD includes
1 year free upgrades) (All windows versions
except 98/ME)

Latest version of Alcohol 1.9.7.6221
Serving more than 200,000 customers since 2002.

sa njihovog sajta

a ako nece ni zadnja probaj na ikonu desni klik propertis i compatibility i stavi sa xp ili 2000 ili cak 98neki programi koji radi i na xp nece sa xp a hoce pod 98.Probaj sledeci software IsoBuster podrzava ga bil gejts ----deamon tools ili dobri stari virtual drive nadam se da ces resiti problem i da sam ti nekako pomogao

Topic je kako namstiti alkohol na visti a ne koja je alternativa

Geilep idi na alcohol forum ili googlan vista + alcohol ima resenje nesto sa kompitabilnoscu i slicno ne mogu sad da se setim

Nazad
Vrh Dno