Šta je novo?

Graficka

Učlanjen(a)
06.12.2007
Poena
304
Da li mi neko moze reci da li postoje radnje koje bi prihvatile davanje jedne dobre graficke kartice i kupovinu druge?

Gainward 8800gts,320mb imam,staru mesec dana.

QUOTE=Jon A. Silvers;1315280]Da li mi neko moze reci da li postoje radnje koje bi prihvatile davanje jedne dobre graficke kartice i kupovinu druge?

Gainward 8800gts,320mb imam,staru mesec dana.[/QUOTE]

Zezno si se pa bi da menjas:wall:.Probaj oglase!:smash:

QUOTE=Jon A. Silvers;1315280]Da li mi neko moze reci da li postoje radnje koje bi prihvatile davanje jedne dobre graficke kartice i kupovinu druge?

Zezno si se pa bi da menjas:wall:.Probaj oglase!:smash:[/QUOTE]

Ne mozemo na oglase dok ne ispunimo uslov od 6 meseci na forumu i napisanih 100 postova,procitaj ponovo pravila foruma pozdrav kolegama Newcomer-ima buducim Member-ima do tada :wave:

Pa i ne bas

Pa nisam se bas zeznuo,ako je igranje crysis-a na high *****,onda u k***c,nego hocu neku jacu ili atija posto sam sad pri parama.

Pa nisam se bas zeznuo,ako je igranje crysis-a na high *****,onda u k***c,nego hocu neku jacu ili atija posto sam sad pri parama.

Tesko da se na toj kartici igras na high + sa tom konfom cak i na 8800 gt OC neradi bas Crysis na High lepo na gts-u sam se licno uverio kako radi na pocetku igre ok a posle:wall:!!Probaj Berzu

Najgore sto mozes uraditi je ponuditi radnji da otkupi tu karticu. Dobices odgovor u stilu "nabavna cena te kartice je 150e pa eto ucinicemo ti uslugu i otkupiti tu polovnu fuj bljak nikakvu za 100e i josh da nas castis". Najbolje da probas da prodas tu karticu npr na pcberzi ili itsvet. To je super kartica i da sam na tvom mestu ja tu karticu ne bih ni prodavao. Ne bacaj pare i ne nasedaj na neke price sa ovog foruma.

Poslednja izmena:
dam ti ja 150e 😀

dam ti ja 150e 😀

Evo ja dajem 151e :-devil-:.
Taman uz ovu moju da napravim sli, naravno plocu bih morao da menjam, neku nforce 680i bla truc bla ,).

Da li mi neko moze reci da li postoje radnje koje bi prihvatile davanje jedne dobre graficke kartice i kupovinu druge?

Jel sinak, kad si vec pri parama, zameni tog ubogog Athlona sa nekom bre sirovinom koa sto je E6750 😛.
Ozbiljno, izigraj se lepo na njoj. Ok, imas 22", i na 1680x1050 se mogu igrati sve igre izasle do sad, osim Crysisa. Ja ga igram na 1280x1024 na high i dosta je igriv (25-40 fps-ova). Ali naravno da ne moze na vecoj rezoluciji od ove. Smanji na 1440x900 i uzivaj.
Jer ne znam sa cim bi voleo da menjas. Ako mislis na GT, neces se ni sa njim mnogo usreciti, ni on nije dovoljan za Crysis na 1680x1050 na high :type:.

Nego ti lepo sacekaj malo, izigraj sve sto si propustio u poslednje vreme, pa onda menjaj za neku mid-high range Nvidia-u 9xxx (kao sto je ova nasa GTS bila kad je izasla).

I sledeci put se malo raspitaj pre nego sto kupujes :type:.
Ja sam moju GTS 320MB kupio pre ravno 5 meseci, platio je ~260e, i od tad me je sluzila, a i dalje ce, rekoh i Crysis odigrah u 1280x1024 na high AA off.
Doduse ja se igram na 1280x1024...

Poslednja izmena:
Mislio sam da kupim 8800gts 512mb,ali sad bih pitao da li bi te dve radile u sli fazonu,zbog razlike u kolicini memorije.

Mislio sam da kupim 8800gts 512mb,ali sad bih pitao da li bi te dve radile u sli fazonu,zbog razlike u kolicini memorije.

Mislim da bi to malo teze islo. Jeste da im je ista oznaka GTS, ali su ipak drugaciji cipovi u pitanju, jedan je u 80nm a drugi (ovaj noviji GTS) je valjda u 65nm tehnologiji.
I mislim da bi opet sli koristio memoriju kartice koja je ima manje, tj. 320MB, dok bi ovih drugih 512MB se gledalo kao da isto imas 320MB, tj. kada bi to uopste mogao da funkcionise taj sli imao bi 2xGTS 320MB, barem sto se tice memorije :type:, koliko ja znam.

Nazad
Vrh Dno