magicius Slavan Učlanjen(a) 11.10.2007 Poruke 921 Poena 320 13.12.2007 #1 ustanovio sam da je crkao senzor za toplotu na vodenom hladjenju... jel moze on nekako da se popravi ili napravi ili kupi??
ustanovio sam da je crkao senzor za toplotu na vodenom hladjenju... jel moze on nekako da se popravi ili napravi ili kupi??
- Kabal - Slavan Učlanjen(a) 31.03.2007 Poruke 149 Poena 319 13.12.2007 #2 magicius je napisao(la): ustanovio sam da je crkao senzor za toplotu na vodenom hladjenju... jel moze on nekako da se popravi ili napravi ili kupi?? Kliknite za proširenje... To si mogao napisati u temi koju si vec postavio. Nemoj bezveze otvarati 100 novih tema za isti problem 😉
magicius je napisao(la): ustanovio sam da je crkao senzor za toplotu na vodenom hladjenju... jel moze on nekako da se popravi ili napravi ili kupi?? Kliknite za proširenje... To si mogao napisati u temi koju si vec postavio. Nemoj bezveze otvarati 100 novih tema za isti problem 😉
OP OP magicius Slavan Učlanjen(a) 11.10.2007 Poruke 921 Poena 320 13.12.2007 #3 - Kabal - je napisao(la): To si mogao napisati u temi koju si vec postavio. Nemoj bezveze otvarati 100 novih tema za isti problem 😉 Kliknite za proširenje... jel mozes ti da nabavis senzor? ili mozda da ga napravis?:wave: novu sam otvorio da bi ljudi koji se bave time to lakse videli...
- Kabal - je napisao(la): To si mogao napisati u temi koju si vec postavio. Nemoj bezveze otvarati 100 novih tema za isti problem 😉 Kliknite za proširenje... jel mozes ti da nabavis senzor? ili mozda da ga napravis?:wave: novu sam otvorio da bi ljudi koji se bave time to lakse videli...
emaniac Slavan Učlanjen(a) 30.01.2005 Poruke 2,099 Poena 379 14.12.2007 #4 magicius je napisao(la): ustanovio sam da je crkao senzor za toplotu na vodenom hladjenju... jel moze on nekako da se popravi ili napravi ili kupi?? Kliknite za proširenje... Daj neku fotku samog senzora i mesta na kome treba da stoji, pa onda mozda moze i nesto konkretno da se uradi.
magicius je napisao(la): ustanovio sam da je crkao senzor za toplotu na vodenom hladjenju... jel moze on nekako da se popravi ili napravi ili kupi?? Kliknite za proširenje... Daj neku fotku samog senzora i mesta na kome treba da stoji, pa onda mozda moze i nesto konkretno da se uradi.