Šta je novo?

[N6120] Zvanicna tema

Jedino da stavis aplikaciju cClock, da ne ide u "deep power save". Inace se gasi skroz posle ~2 minuta.

nece da mi radi blic kao lampa, ni sa SpotOn ni neki Torch...
to samo meni ili je nemoguce?

I ja sam probao ove programe i isto tako nisu hteli da rade.Mislim da ne rade ni na jednom s60v3

Zna li neko mozda, gde u Bg moze da se nadje adapter za normalne slusalice/bubice za ovaj telefon ? ??

to ti je obichan 2,5 za 3,5 mm adapter.
ja ga nashao na nekom buvljaku maltene za dz :)

@spery: Daj reci adresu i broj telefona "nekog" buvljaka :d

Poslednja izmena:
ne mnogo , ako mene pitash.
stvar je u jachini zvuka koju daje izlaz , ne slushalice kolko ja kontam.

@core e *** drugar mi doneo to... a mislim da nemaju sluzbeni broj ^^

kolko pinova?
ako mislish na one recke , ima ih za jednu manje od nokijinih slushalica:d

core, moje su klosharske neke ( rumunske verovatno...)

Da, na recke. I to ne pravi problem, imas normalan stereo zvuk?
Nisi probao sa nekim pismenijim sluskama?

postoji li neka email aplikacija za ovaj symbian na ovom telefonu sa kojim se email primi kao npr sms? ili neki mozda bolji email menager nego ovaj standardni? i da li mozda ima onih aplikacija za slanje sms preko gprs :)

Ne treba ti nikakva aplikacija. Mozes da preuzimas i da saljes mail preko ugradjenog e-mail programa koji se nalazi u porukama. Ja uspesno skidam i saljem mali preko gmail-a.

Inace tel je vrh. Jedan od najbrzih symbian telefona. Najbolja stvar je miniUSB koji moze da se koristi kao flash disk. Ima odlican internet browser koji otvara stranice kao na PC-u (flash animacije, java aplete...). Sve u svemu vredi saku paru!!!

Koliko je jaci zvuk na normalnim slusalicama od onih sto daje Nokia?
Evo ja sam malopre probao i zvuk je bas dosta jaci, a sto je najgore slusalice i nisu neke normalne :)
Ako nekom treba, adapter ima u bg electronicu, preko puta crkve Svetog Marka. 50 din je onaj mali, 200 din ja varijanta sa kablicem.

Ljudi imam nokiu 6124 koja je ustvari 6120 samo u drugom pakovanju. Telefon je poceo staobalno da koci,probao sam sve i svashta i ne znam vishe sta da mu radim :-/ U poslednje vreme primim poruku,krenem da je otvorim a tel zakuca,i onda moram da gasim. Da li mu ima pomoci?!

Da li si mozda formatirao telefon i memorijsku karticu ili mozda apdejtovao softver?
Ako to nije pomoglo u resavanju problema, onda ga odnesi u servis da ti ga flesuju preko box-a.

Sad sam probao Update softvera i kaze da je poslednji softver instaliran za ovaj telefon :-/ Karticu nisam skoro formatirao,ne znam dali je mozda tu problem...

Pa ako si stavljao dosta programa pa ih posle brisao moguce je da "repovi" koji ostanu uticu na to da ti se telefon uspori.
Mozes formatirati telefon pomocu koda *#7370# ali onda gubis sve poruke, imenik... tj. sve podatke koji su na memoriji telefona. Posle toga bi trebalo formatirati i memorijsku karticu, pa ako i dalje bude kocio onda ga odnesi u servis da ga flesuju preko box-a.
Ako zelis neke podatke sacuvati odradi "bek ap". Moze preko OVI portala (ne znam kako ide procedura preko OVI-ja, jer ga do sada nisam koristio).
Takodje imenik mozes sacuvati i preko ove internet stranice -> http://zyb.com/lang/en/

Druze hvala,probacu kasnije da formatiram i tel i karticu,a backupovacu imenik preko nokia PC softvera.
Malopre sam procitao da postoji neka caka da se call log smanji sa 30 dana na 10, to sam uradio i nisam mogao da verujem da je telefon "zivnuo"
Javljam kasnije ako prezivi xD

Ako imas vremena bekapuj imenik ili preko OVI-ja ili onog sajta, jer meni se desavalo da se posle formatiranja, tel. i PC suite ne slazu pa nisam mogao vratiti imenik. Srecom pa imam iste brojeve u drugom telefonu.
Mozes ti, posle formatiranja, vratiti call log na 30 dana, jer to ne koci telefon kada je "cist".

Razmisljam da uzmem 6120 preko Telenora uz paket prenesi 80 za 6.500 uz ugovornu obavezu na 2 godine. Nisam u toku sa cenama vec duze vreme, primetio sam da je telefon dosta dugo prisutan pa se pitam da li je ponuda povoljna?

Telefon je odličan, imao sam ga oko 1,5 god. i nikada ni jedan problem. Pogledaj po oglasima, može se naći kao nov za oko 6000, da se ne vezuješ bez veze na 2 godine.

Nazad
Vrh Dno