Šta je novo?

UAZ 4x4

demios

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
770
Na prvi pogled mi se chini vrlo solidnom igrom.
Jel probao josh neko?

Jel izasla?
Ovakvu igru sam dugo cekao :banana:
Poz

To nam treba :) Izgleda da ce biti stvarno dobra voznja.Svaka cast rusima.

Izashla izashla :)
Nemam sad vremena za neki detaljniji review. Ali ako nekog neshto konkretno zanima neka pita. Pozdrav!

Ne mogu da nadjem neki link ka izdavacu, pa ako znas posalji.
Interesuje me hardverska zahtevnost, i ako mozes uporedi je sa Screamer-om 4x4.
Poz

Xpand Rally engine u novom ruhu, tj. predeli "majke" Rusije i UAZ dzipcine.

OK izgleda, ko je probao Xpand Rally zna.

Najgotivnije i je sto su bespuca...pa UAZ-om kroz njih...

Ne mogi ni ja da nadjem nikakav link vezan za igru odim par preview-ova i onih klipova na youtube-u koji su ochajni.
Screamer 4x4 nisam igrao pa ne mogu da uporedim.
Shto se tiche HW zahtevnosti chini mi se da nije velika. 1024@max na 7900gs 30-60fps.
Nemojte da vas zavaraju oni klipovi sa youtuba, nije kao crysis :), al zaista lepo izgleda.

Daj neki screen shot, da vidimo kako izgleda.

Dobri screenshot-ovi, vidim ima i novi Uaz Patriot. Jel ima opcija u igri za zakljucavanje diferencijala, ukljucivanja redukcije, itd..?
Poz

Javljam vecheras ili sutra ujutru. Mora da se uchi. Ako je pustim ode vreme :)
Ima i stari UAZ kombi i dzip, ali ja sam kupio patriota kamionet :) Poz

Dobri screenshot-ovi, vidim ima i novi Uaz Patriot. Jel ima opcija u igri za zakljucavanje diferencijala, ukljucivanja redukcije, itd..?
Poz

Ima

undefined Ma jel ima onih starih UAZa sto se kotrljaju po nasim ulicama?

ako mislis na ovaj, ima.
uaz.jpg

Mogu da kazem, da igra u nekim trenucima ume da zabode framerate bas nisko, sto je u Xpand Rally-u nije slucaj, tako da moze da se kaze da je ne doradjena/neoptimizovana.

Evo i valjda celog savegame-a (post 59 u temi ispod).
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=274895&page=3

Poslednja izmena:
Oficijalni sajt igre mozete pogledati OVDE. Doduse sajt je posvecen njihovoj novoj igri koja se zove Полный привод 2: HUMMER i na ruskom je jeziku, ali ce te se valjda snaci nekako.:) Najveci utisak na mene su ostavili kalendari koje takodje mozete pogledati na doticnom sajtu (kliknete na galeriju, nasi kalendari).:eyebrows:

Prilozi

• UAZ 4x4.jpg
    UAZ 4x4.jpg
    441.3 KB · Pregleda: 171
Najveci utisak na mene su ostavili kalendari koje takodje mozete pogledati na doticnom sajtu (kliknete na galeriju, nasi kalendari).:eyebrows:

Apsolutno ! Pogotovo Январь "Оттепель" ... slochilo mi se. :D

Meni ne radi :mad: Instalirao sam onaj media player codec i directx koji dolaze uz igru.Kad je pokrenem,samo mi ostane crn ekran i mogu da alt+tabujem i end task.Koristim nvidia 168.18 drivere mada mislim da to nema veze sa problemom.

i meni dugo pokrece igru ali kad pokrene radi extra, kad ti se pojavi crni ekran probaj esc, space, enter itd.... mozda ti proradi, sve razmisljam da ide animacija al se ne vidi zbog ko zna cega pa je prekines iako je ne vidis

Meni ne radi :mad: Instalirao sam onaj media player codec i directx koji dolaze uz igru.Kad je pokrenem,samo mi ostane crn ekran i mogu da alt+tabujem i end task.Koristim nvidia 168.18 drivere mada mislim da to nema veze sa problemom.

Nekoliko puta esc i docices do menija igre

E ladno radi,koja glupost :) nebi ni provalio da treba to da se uradi.
Hvala ljudi.

*** ne mogu da nadjem edit za prethodni post.Naime igra mi ne radi,sve je ok u meniju dok ne krene samo igranje.Ucita se level i samo mi se pojavi pocetna slika na trenutak i izbaci na desktop.Instalirao sam zadnje nvidia drivere.Moze jos neka pomoc?

*** ne mogu da nadjem edit za prethodni post.Naime igra mi ne radi,sve je ok u meniju dok ne krene samo igranje.Ucita se level i samo mi se pojavi pocetna slika na trenutak i izbaci na desktop.Instalirao sam zadnje nvidia drivere.Moze jos neka pomoc?

Ne mozes da edit-ujes svoj predhodni post zato sto je proslo vise (tj. mnogo vise:)) od sat vremena od kad si ga post-ovao. Sto se tice problema sa pokretanjem igre ne bih znao da ti pomognem, zato sto doticnu igru jos uvek nemam, ali cu je uskoro imati (jos 2% ima da se DL-uje, bice gotovo za 20-ak minuta:d). Nadam se da necu imati slicnih problema. Pozdrav.

Igra je ok... Endzin je takav kakav je i kola se ponasaju malo smesno, tj tockovi im skacu skoro non stop, kao da ides 100km/h po rupcagama...

Danas sam instalirao i odushevuio sa :) igra je bas super da se onako malo opustis dostami bre vise sve snesto 200-300khm i samo cepaj ovde onako bas lepo :)
Odlicna igra :Klanjanje

Jos jedan + za igru pravi odmor od kojekakvih NFS i ostalih voznji.:)

ova igra je slicna igrici..."EVO 4x4"...
ali je ipak dobra za opustanje,za onog ko voli ovaj tip voznje...
nije nesto zahtevna sto se tice konfiguracije...

Pa u odnosu na FlatOut 2 gde je grafika po meni bolja... ova igra je dosta zahtevnija... jednostavno takav je endzin

Probao sam Полный привод 2: HUMMER. Sve ukupno 5min. Igra je solidno zahtevna i po meni ne vredi ni tih 5min provedenih. Grafika nije losa ali je sve ostalo bezveze. Image igre sam obrisao odmah posle tih 5min.
poz

zanima me gde mogu da skinem igru da igram ,dali neko moze da mi kaze? :smash:

Vidi se da si nov u svetu Interneta i P2P.
Koristi Google i saznaj malo vise o p2p, torentima itd....
Snaci ces se vec nekako.

Vrh Dno