Šta je novo?

cm stacker mod

datorec

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2006
Poena
319
evo kako izgleda kuciste koje sam najavio. jos nije dovrseno posto cekam delove za vodeno. kad zavrsim dopunit cu kojom slikom

Prilozi

• cm stacker3.webp
    cm stacker3.webp
    136.2 KB · Pregleda: 335
Meni se licno bas svidja 🙂 I taman fino ide uz onog Razer mishonju kojeg si modovao. Svaka cas` za trud 🙂

aaahhhhh :-devil-:
bolje nego sto sam zamisljao !
5++

Kul izgleda jednino mi je malo cudno sto si iseko desnu stranu 😀...nije dosao sa providnom jel tako lol ?
Al opet levo su mu oni kuleri i cuda,inace izgleda super

Extra izgleda koliko moze da se vidi! Svaka cast !

P.S. Vidi da dok ti stigne vodeno nabavish i neki kvalitetniji aparat, greota je ovo slikati telefonom 😉

to sto kaze Šiki, gre'ota to slikati telefonom...da nisam video razera kako je ispao mislio bi da je ovo neki obican krsh, ali je verovatno VRH BRATE! keep rockin' 😉

extra odradjeno nego mogao bi josh koju sliku da izbacish da vidimo iz drugih uglova 🙂

Poslednja izmena:
Po meni si upropastio savrseno kuciste koje fabrici (u srebrnoj boji) izgleda nikad perverznija.
U svakom slucaju cestitke za trud.

Odlicno nema sta samo ako mezes jos koju sliku i malo kvalitetniju 😉
mislim da ce ovo biti najbolji domaci mod kucista a i sire
Sve pohvale i cestitke

Nece biti NAJ (naravno, pricam subjektivno). Objektivno, tehnicki, rame uz rame s Bobanom.

hvala ljudi. kako sam se odlucio za tu boju? pa vec sam imao i belo, bez, crno, plavo, srebrno pa sam hteo nesto drugacije sto nije uobicajeno. bice jos slika kad zavrsim sve jer na te stranice idu rezervoari pa bi trebalo jos mocnije da izgleda. pozz

Meni se ne svidja, i to zbog izbora boje, verovatno si ga lepo ofarbao ko misonju, al da imam tolko narandzaste u sobi, ko ganciji po plazama...

Mozda da ga izvrljas tagovima i lupis koji grafit i na jednoj i na drugoj stranici 😀

stvar ukusa. meni je boja bas ok. jos kad vidis uzivo kako izgleda... ali svako ima svoj ukus

Stvarno lepo, svaka cast. Bilo bi lepo kada bi okacio neku kvalitetniju fotografiju (slikano nekim normalnim digitalcem), tek tada bi se video pun sjaj moda 🙂

Fantazija:shock:

CM Stacker...stvarno najbolje!

Hocemo li datorec sa tim slikama, pa onda da te hvalim kako dolikuje?! 😀

zapelo izgleda na carini sa delovima. voleo bih da kompletiram i to vodeno pa sve da lepo upakujem te da onda kazete misljenje. izvinjavam se svima i nadam se da ce delovi uskoro da stignu u moje ruke

daj jos neke slike dok ne stigne vodeno 🙂

evo jos koja slika. i prasina se vidi na slikama mada sam ih malo previse smanjio.
pozz:wave:

Prilozi

• 1.webp
    1.webp
    43.7 KB · Pregleda: 173
  • 2.webp
    2.webp
    23.2 KB · Pregleda: 170
promeni tu plavu za amblem. ne slaze se...

sve sija plavo i slaze se odlicno. isto je i na misu i na tastaturi i monitoru

da. ako mislis na ona 4. ali ne zbog toga sto prelazim skroz na vodeno(i do sada sam proc hladio vodom) vec sto zauzimaju previse prostora u kucistu a i da se vidi malo unutra kad se sredi i pospremi

ajd onda i neku fotkicu u mraku...😀

Ja sam ranije razmisljao da uzmem Stacker-a ali sam odustao bas zbog tih kulera sa strane i mreze jer sam theo bas cist pogled sa providnom stranom, inace tvoj Stacker je sada ono sto sam ja theo ranije 😀

Ja sam ranije razmisljao da uzmem Stacker-a ali sam odustao bas zbog tih kulera sa strane i mreze jer sam theo bas cist pogled sa providnom stranom, inace tvoj Stacker je sada ono sto sam ja theo ranije 😀

Pa najmanji problem je skinuti ta "vratanca" 😉

Inace sve mi se vishe svidja, mada kao shto emaniac rece ja bih skinuo onaj plavi amblem pod obavezno 😉 ili mu promenio boju, nekako mi isuvishe bode oci...

:wave:

Mozes ih skinuti ali i dalje im ostane mreze a ne providna stana 😛
Mada da ne marim za to, ostavio bi ih ipak je bolje hladjenje sa 4 kulera sa strane nego bez i jednog 😀

Nazad
Vrh Dno