Šta je novo?

Da li ukljuciti AA ?

melkor

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Igram CoH, 1680x1050 na 22".
Da li se isplati ukljuciti AA i na kojoj vrednosti, s obzirom da je u startu rezolucija visoka ?

Poz

Podesio sam na 4xAA. Ne mogu da kazem da li je bolje nego ranije... valjda jeste :).
Framerate je i dalje OK.
Poz

Ja to nikad ne koristim nema potrebe da mi smanjuje fps pogotovo u novijim igrama :)

posto ti hw to dozvoljava bez nekog veceg gubitka u performansama obavezno ukljuci i svakako ces primetiti detalje u daljini koje nisi primecivao ranije pa ce felling biti potpuniji :)

da i mene interesuje subjektivan osecaj ovih sto se igraju u 1650 rezi vredi li na toj rezi AA ? pogotovo kada sve prsti na sve strane

Ja AA smatram dorom stvari, koja svakako poboljsava dozivljaj tokom igranja. Medjutim, treba i jaci hardver za tako nesto; tako da ako nema pada perfomansi, nista te ne kosta da ti AA bude ukljucen. ;)

Nekako se efekat antialiasinga slabije primećuje na TFT-u zbog oštrije slike, na CRT-u kad drmneš AA imao si potpuno glatke ivice...

posto ti hw to dozvoljava bez nekog veceg gubitka u performansama obavezno ukljuci i svakako ces primetiti detalje u daljini koje nisi primecivao ranije pa ce felling biti potpuniji :)

Detalji u daljini sa AA? :trust:

Nazad
Vrh Dno