Šta je novo?

Palit 8600GT Sonic+ session, od mene

• Začetnik teme Začetnik teme Bane87
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Takodje trojka sto se garancije tice.

Evo proverio sam garantni list, lepo pise 24 meseca
We are been screwwwed 😛

Odlican rezultat, ali nazalost dosta podignut od realnog stanja stvari sa fantasticnim procesorom.

Mozda ko kupi kao clan benchmark cluba dobija 36 meseci :trust:

@GoranM, Ovo je jedan od retkih Palita 8600GT, da hoce memorija na tu vrednost, gpu onako, ali naravno da u 3dmarku najvise poena donose jaki C2D procesori.

Odlican rezultat, ali nazalost dosta podignut od realnog stanja stvari sa fantasticnim procesorom.

Pa ne razumem sta ti je tu problem? I sve 8800gt su testirane sa QX9650 ili jacim procesorom 😀, sto se neko od eminentnih sajtova ne seti da stvari testira npr na nasem E4300 kloknutom na 3ghz pa da vidimo onda?

Pa ne razumem sta ti je tu problem? I sve 8800gt su testirane sa QX9650 ili jacim procesorom 😀, sto se neko od eminentnih sajtova ne seti da stvari testira npr na nasem E4300 kloknutom na 3ghz pa da vidimo onda?

Nije problem... samo sam u onoj fazi "eh sto ja nemam C2Q". :d

@goranM

zasto "nazalost", pa ja sam ovo upravo uradio zato sto imam Quad. Sta sad, treba da uzmem od nekog Pentium Dual Core i da budem "fer" lol ?

Ma Bane to je pametan potez u potpunosti, za sad ti nista jace ni ne treba jer quad tu kartu gura do granica izdrzljivosti a svaku igru mozes da igras na high u 1024 (osim mozda krize, sa nekim detaljima iskljucenim).

Ovo je Srbija ljudi, play smart. Osim toga procesorima manje pada cena u odnosu na graficke karte.

Pa i nije toliko bitan proc za 05, cely od 30e na 3.2Ghz sa takvom grafickom (iliti tim klokovima na 8600GT) bi imao izmedju 13k-14k u 05, on ima izmedju 15-16k, znaci 2k vise zbog proca na 0.8ghz vecem taktu, 06 je neka druga prica 🙂

Poslednja izmena:
Pa i nije toliko bitan proc za 05, cely od 30e na 3.2Ghz sa takvom grafickom (iliti tim klokovima na 8600GT) bi imao izmedju 13k-14k u 05, on ima izmedju 15-16k, znaci 2k vise zbog proca na 0.8ghz vecem taktu, 06 je neka druga prica 🙂

:trust:
Sa C2D 3ghz i naklokovanom 8600gt ljudi su jedva izvlacili 14k, nema sanse da Celeron izvuce taj rez

@GoranM, uh nisam ni obratio paznju da je kvod 😀

@Domintaor kada vec spadas u besmrtnike 24 meseca se kaze, a ne meseci,
pozdrav! 🙂

@Misko, ti si rekao kao da je 2000 poena =20 poena , 2000 zbog procesora uopste nije malo, zato ja sa 900+ za gpu sa ovom karticom i ne pomisljam da posaljem rezultate nekoj takmicarskoj listi, jer imam X2 4000 procesor.

@Bane87, mogao si da iskljucis jedno jezgro pa sa tri da testiras 😀 :wave:

:trust:
Sa C2D 3ghz i naklokovanom 8600gt ljudi su jedva izvlacili 14k, nema sanse da Celeron izvuce taj rez

Polozi neku kintu pa da kacim prozor 😛

@Misko, ti si rekao kao da je 2000 poena =20 poena , 2000 zbog procesora uopste nije malo, zato ja sa 900+ za gpu sa ovom karticom i ne pomisljam da posaljem rezultate nekoj takmicarskoj listi, jer imam X2 4000 procesor.

Za 2k poena ima 800mhz viska, 3 jezgra vise i 7.5 mega vise kesha malo li je

@Misko, tako gledano nije velika razlika, ali opet dovoljno da te zezne ako juris rezultate u 3dmarku, bez obzira koliko kloknuo graficku, jer ne postoji drugi nacin za postavljanje rezultata.

Sto se mene tice postavljaj rez, taman da pokazes ljudima (narocito ovima sa C2D) ko je ovde o/c tata, ali od para nema nista, mozda novogodisnja cestitka 😀😛

Nazad
Vrh Dno