Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

Nemam vise te drajvere mislim da su bili 4.12 znaci Decembar 2004.

Ali ako si skinuo poslednje oficijelne drajvere za tu kartu trebalo bi da radi
sasvim ok u 1024x768x16 na HIGH detaljima. Cim ubacis u 16-bitni mod
dinamicne senke su ugasene bilo na medium,high,very..

Ako si sve uradio kako ti je receno(uninstall/install dajvera, ugasio anti-virus,
firewall) jos jedinom pobaj u igri da smanjis 'draw distance' i ugasi 'mip mapping' i
vidi dal' ti je u igri ugasen anti-aliasing, pa vidi kako ce da radi.

Ako opet lose radi onda nije do igre ili podesavanja graficke, trebace malo bolje
podesiti masinu.

pozdrav
Sto se tice drajvera skinuo sam sa onog sajta sto si mi dao,to je valjda atijev oficijalni sajt.Nema ni jednog drugog drajvera osim 6.11 ovog koji sada koristim,a ove starije jedino nalazim na nekim drugim sajtovima,ali oni ne rade,ne mogu da ih instaliram.
Znaci ako je na 16 bita isto je, bilo da je high,medium,very high?

Sa drajverima sam sve lepo uradio,ali firewall i antivirus ne gasim,ni pre ih nisam gasio,ne znam zasto bi mi sada pravili problem.
Draw distance je na default,nista nisam dirao,mip mapping takodje nisam dirao.
Anti-alising je off.
Na kolikko si ti bita igrao na 8500 dok si imao,i da li Frame limiter treba da bude ukljucen ili iskljucen?:wave:

Poslednja izmena:
Nisam ti ja rekao za sajt, ja sam rekao cini mi se za 4.12 drajvere :)

Igrao sam na 32-bita, high podesavanja kolko se secam..Frame limiter mora biti
ugasen.

Nisam ti ja rekao za sajt, ja sam rekao cini mi se za 4.12 drajvere :)

Igrao sam na 32-bita, high podesavanja kolko se secam..Frame limiter mora biti
ugasen.
Rekao si mi da pogledam na www.ati.com i tu sam skinuo 6.11 ali 4.12 nema i svi stariji ne postoje na ovom sajtu.
Meni secka na 32 bita i na high!
Da li je bas potrebno da iskljucujem firewall i antivirus posto ih ni pre nisam gasio???

Poslednja izmena:
Da li molim vas neko moze da mi kaze link gde mogu da skidam modove za San Andreas Multiplayer,posto kreiram server,i imam malo modova koji nisu nesto.

Gta Problem!!!

GTA mi puca, zatamni mi se ekran i mogu samo da resetujem komp.
Zanima me da li je neko imao takav problem i kako da ga resim?

GTA mi puca, zatamni mi se ekran i mogu samo da resetujem komp.
Zanima me da li je neko imao takav problem i kako da ga resim?

Koju graficku imas???Moguce je da ti je losa graficka(mozda cak integrisana)jel se meni to desavalo sa GTA Vice City,sa integrisanom, dok nisam kupio novu graficku.Sad radi bez problema na najjacim podesavanjima:wave:

kako da pređem misiju kada lik skace sa zgrade i ja mu "ne*mogu*pomoći"? misija d

Treba ti padobran.

LJUDI STIGAO SAM DO AERODROMA,TREBA POLOZIM ONO GOVNI ZA PILOTA,JA NE ZNAM KAKO TO DA URADIM,AE AKO MOZE POMOC ? BRZOOO ? HVALA

Davno sam igrao, al' ga se dobro secam. Treba da prolazis kroz one krugove (corona) i to je to. Mozda bi ti pomoglo da namestis kontrole da ti vise odgovaraju, meni je malo olaksalo.

ja imam jedan problem... igram gta san andreas snow, ali to je sve isto... Šta treba da podesim da bih imao bolje skretanje kolima? i uopšte bolje vožnju, msm moram da idem 2 na sat da bih skrenuo u drugu ulicu normalno, dok kreće i skreće ostavlja tragove guma, vrlo sporo skreće, proklizava dok skreće...
Šifrom pggomoy uspeo sam samo da dođem do toga da imam naopako dobro skretanje, svaka kola se prevrću izuzev par njih... Naturaltalent isto ne pomaže...

Nazad
Vrh Dno