Šta je novo?

Palit 8600GT Sonic+ session, od mene

• Začetnik teme Začetnik teme Bane87
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bane87

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2007
Poena
319
Prvo da se zahvalim user-u PLACEBO za volt mod!!!!!!!! Fino shiba kartica nema sta...

3Dmark 2005 - 15895

3Dmark 2006 - 8218

Razlika izmedju 3.6Ghz (kolko drzim za svaki dan) i 4.0Ghz se nije ni osetila, najverovatnije zbog memorije. Da imam bolju memoriju i da sam reinstalirao sistem kompletno, verovatno bih i probio 16k u 05-ici. :smash:

Toliko od mene :d

Poslednja izmena:
Jel se ovde govori o CPUu ili grafi?

U profilu ti pise 640/1080, moze to jos. 😉 Bar 700/1100.

Samo zadrzi cursor na njoj i samo ce ti se kasti. 😉

#5 si, vidis?

stvarno fenomenalono aj jos malo pa eto te na 1hgz

Komso mozemo da joj damo i onih 0.05V headrooma sto je ostalo, ako zapne. 🙂 Ovo je na 1.62 za GPU. Cist XP i terasa i pada 16k 100%

Poslednja izmena:
a sorry ono gore je neki fush link, ovo je pravi!!!

3Dmark2005
trophy-medal.gif

mayhem! :-devil-: 😀

Odlican rez nema sta :smash::wave:
ali treba se ozbiljnije pozabaviti time
sta uradise oni rusi majku im:zgran:

Proveri, mislim da si prvi u 8600 klasi za 3DMark06 ovde...
Svaka cast, br00ka rez....

Al' zivo me interesuje koliko ce vasi 😡😡😡 Paliti da rade i posebno za koliko ce im poceti da padaju klokovi.
Anyway, :Klanjanje za rezove, keep up the hot 😛 work!!!

Al' zivo me interesuje koliko ce vasi 😡😡😡 Paliti da rade i posebno za koliko ce im poceti da padaju klokovi.
Anyway, :Klanjanje za rezove, keep up the hot 😛 work!!!

Imamo 3 godine garancije tako da,) kod mene ova nece izdzati ni godinu dana 😀 :smoke:
Pa nek traje koliko traje 🙂

Mislim da sam dobio 2 god od Eurolinka, moracu bas da proverim 😀

Bane, svaka cast ! ! 😉

Imamo 3 godine garancije tako da,) kod mene ova nece izdzati ni godinu dana 😀 :smoke:
Pa nek traje koliko traje 🙂

Ma da vidimo mi tu garanciju kad vide garavu, cadjavo pocrnelu i nagorelu karticu :d 😡 :d
Pu, pu, daleko bilo; zezam se 😀

Moja je isla na 1.7V za GPU i nista joj nije bilo nebih preporucio da sa stock hladjenjem idete na vece voltaze i ovo je mozda rizicno
ivica nije imao mud@ za 1.7V na gpu 😀 😀

Moja je isla na 1.7V za GPU i nista joj nije bilo nebih preporucio da sa stock hladjenjem idete na vece voltaze i ovo je mozda rizicno
ivica nije imao mud@ za 1.7V na gpu 😀 😀

stock hladjenje + 12ica direkt na karticu da duva! (naravno fan na stock kuleru da bude na 100% u igrama!). Eto to je dovoljno za svaki mod sa volt modom.

Ja licno imam 2 x 12-ice koje duvaju na karticu.:wave:

Poslednja izmena:
2 PLACEBO
aj objasni (vise bih voleo da procitam tvoje objasnjenje, uz koju shotku bi bilo idealno, nego sa nekih drugih neproverenih sajtova 😛 ) kako si je Vmodovao; da vidim, mozda mogu da to iskoristim na mojoj TwinTurbo (gre'ota ne modovati kad ima takav kuler)...
Samo mi reci da nisi SWerski, onim VRangerom ili kako vec...

BTW. pricate o 1.7Vburn 😛 ; koliki joj je def.Vcore? 1.5V?

***, ne mogu da editujem post od pre 1h pa moram nov.
Sad naleteh negde da je def.Vcore 1.2V ?!?! Jel' tacno? Ako jeste onda ste :-devil-: je stvarno 😡...

Nazad
Vrh Dno