Šta je novo?

Problem sa drajverom... HITNO!!!

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Budjavi ATi i budjava 2600 izgleda josh nisu podrzane shto se tice drivera... Ja sam dobio drajvere vec instalirane prilikom kupovine lapa, i neshto mi nije dalo mira, prvo sam ih uninstallirao i mahinalno skinuo obicne catalyst i naravno sad ne radi kako valja... Pitanje gde nabaviti drajvere za mobility radeon 2600 ???
Poprilicno mi je hitno, ocoravicu ovako ... :wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Pod jedan ati nije budjav a ni hd2600, ako ti nesto smeta ti prodaj komp i dodaj pare pa kupi neki sa nv8600! Nije ti ati kriv sto ti pravis gluposti!
Sto se tice drajvera imas ih na sajtu proizvodjaca doticnog laptopa, u mom slucaju na sajtu Msi-a i sve radi vrlo lepo za sada. Drajveri sa atijevog sajta nisu za mobility verzije, doduse mogu se naterati da rade na laptopu i za to postoji program o kome su ljudi vec govorili, pa ako te ne mrzi ti malo tragaj.

Pod jedan ati nije budjav a ni hd2600, ako ti nesto smeta ti prodaj komp i dodaj pare pa kupi neki sa nv8600! Nije ti ati kriv sto ti pravis gluposti!
Sto se tice drajvera imas ih na sajtu proizvodjaca doticnog laptopa, u mom slucaju na sajtu Msi-a i sve radi vrlo lepo za sada. Drajveri sa atijevog sajta nisu za mobility verzije, doduse mogu se naterati da rade na laptopu i za to postoji program o kome su ljudi vec govorili, pa ako te ne mrzi ti malo tragaj.

Na toshibinom sajtu na zalost nema ;)

I zato sam se i iznervirao, jer ne postoji doticni model laptopa koji ja posedujem ,ili se pak drugacije zove, a ja ne mogu da izvalim koji je ...

Koristim Vistu pajseru :D:D
I to sam znash cccccccc:p

Ajd josh neki predlog please :wave:

koji imas model? A210-16F ali koja jos oznaka? imas ispod na nalepnici...
da li ti ovaj moze pomoci: link ili da trazim dalje? ;)
pozdrzava sledece modele:
Satellite: A210-ST1616, A215-S7407, A215-S7408, A215-S7414, A215-S7422, A215-S7427, A215-S7428, A215-S7433, A215-S7437, A215-S7444, A215-S7425, A215-S7447, A215-S7462, A215-S7417, A215-S7413, A215-S7411, A215-S7416
Satellite Pro: A210-EZ2201, A210-EZ2202X, A210-EZ2203X

Poslednja izmena:
Taj sam skinuo i ne pomaze mi... Cini mi se da ti modeli imaju x1200 grafu... Tako sam procitao na specifikaciji...

Na ati.amd sajtu stoji do x1800 preko toga ne postoji... Stvarno ne znam shta da radim, i koji sam moj uopshte bilo shta dirao :(

Da li moze da se uradi neke restore na neki dan pre ili neshto tako ?

Ahahahah...ko te bio po usima da to radis!? :d:D Ma zezni to traganje i ubaci recovery disc...ce bidne ko novo!:D,)

Ja ne znam da li je to do tog mod tool-a ili neceg drugog, ali po kupovini A210-16F, preko njega sam instalirao 7.10 drajvere isto vece, i od te veceri, me je komp odnosno slika strasno zezala, skroz se izbrlja. Ubacio recovery disk i mislio sve je kul, medjutim posle 10 dana isto sr***. Odneo u servis, i dali mi novi, i sada necu da se zezam da ista menjam. Cisto da upozorim.

Recovery jedino pomogao, hvala svima na pomoci u svakom slucaju, druge nije bilo, ocoravio bih onako...

Nego kad smo vec tu, postoji li programce kojim bih mogao da utisham ovaj vent na grafici poshto mi ovaj mozak probi :(

Riva ne pomaze, tako da neki drugi predlog bi bio pozeljan ;)

To je link za drajvere za tvoj laptop! Naso sam ga na toshibinom sajtu i iskreno verujem da je to ono sto ti treba!

To je link za drajvere za tvoj laptop! Naso sam ga na toshibinom sajtu i iskreno verujem da je to ono sto ti treba!

Hvala, ali sam vec odradio recovery tako da mi vishe nije potreban:smoke:

Ako ko kojim slucajem zna preko cega bih mogao da pratim temperature grafike i da stishavam/pojacavam njen vent bio bih veoma zahvalan... :)

:wave:

Vrh Dno