Šta je novo?

ATI Catalyst™ 7.11

• Začetnik teme Začetnik teme omnik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel jos neko ima problem sa instalacijom novih driver-a? Probao sam ih pojedinacno, mislim na display driver, wdm driver itd, i ne ide. Izbaci neki error message. Skinuo sam i komplet sa sve ccc-om i opet nista nece da instalira. Grafika je x1950pro, 7.10 rade normalno...

Meni proslo bez problema (2600PRO DDR3).

Driver cleaner u ruke 😉

meni se normalno instalira,ali ne radi dobro s mojom grafom(ati 9600xt),te sam se vrnuo na stare 😀

Jel jos neko ima problem sa instalacijom novih driver-a? Probao sam ih pojedinacno, mislim na display driver, wdm driver itd, i ne ide. Izbaci neki error message. Skinuo sam i komplet sa sve ccc-om i opet nista nece da instalira. Grafika je x1950pro, 7.10 rade normalno...
Interesantno, i meni se desilo sa istom grafikom, jedva sam uspeo da ga instaliram. Meni posle pokusaja instalacije 7.11 nije hteo ni 7.10, ali tu je driver cleaner resio problem.
A poruka je bila nesto tipa nije nadjen hardver koji odgovara ovom driveru

Poslednja izmena:

meni na X1950GT rade normalno.

x1600 pro Vista, rade isto ko i prosli..

Ma uninstall pa uvek i driver cleaner i registry cleaner, ali izbaci neki error uvek, samo CCC prodje sam za sebe, dok driver i wdm, kao i SB za 690g chipset ne prodju. Error cu bas da postujem kasnije kad dodjem sa posla, nesto tipa "Error (')", malo neko prozorce 😀

Isti problem sa X1950pro 😉

Rešenje: pokreni ih, nek ih raspakuje pa posle izbacivabnja te greške na device manager i ručno mu daj putanju do ATI foldera pa drivers 🙂

I posle toga mi ostaje ipak problem sa Hellgate London, nemam pola textura:wall:

@MadMan,

Koju maticnu imas, koji chipset?

Poslednja izmena:
Biostar TP35D2-A7 😉

I ja imam problem sa 2600XT i Biostar TF560A2+.
Raspakuje ih bez problema, ali nema sanse da ih instalira.
Error koji dobijam je "Data size()!=3"

Kada rucno zadam putanju do drajvera, onda ih instalira bez problema, ali neke od ostalih komponenata nece (mada mi one nisu ni bitne).

^ Sve isto kod mene, i takodje BIOSTAR :trust:...?!

I ja imam problem sa 2600XT i Biostar TF560A2+.
Raspakuje ih bez problema, ali nema sanse da ih instalira.
Error koji dobijam je "Data size()!=3"

Kada rucno zadam putanju do drajvera, onda ih instalira bez problema, ali neke od ostalih komponenata nece (mada mi one nisu ni bitne).

Da prijavim, isto stanje:S:

Meni je driver cleaner resio problem.

Napisah Biostaru o dotičnom problemu, pa da čujem šta barabe imaju da dodaju na ovo😀

Sve OK na 2600XT

Poslednja izmena:
Ovde sve u redu na Sapphire 2600XT DDR3, sto nije bio slucaj sa Cat 7.10,
video overlay sada normalno funkcionise .
Jedan prilicno kompletan set drajvera ako se izuzme ne uvrscivanje Crysis hot fix-a.

Biostar TA690g i x1600pro, sve proslo normalno i bez ikakvih problema...

Ja imam problem sa 7.11 driver-ima, sa CCC, ali to je verovatno zato sto nisam instalirao .NET. Ali drugi problem je isto u pitanju. Kada npr samo instaliram driver-e u igri (WoW) posle nekog vremena blink-uje ekran kao da se menja rezolucija i cuje se max RPM ventilatora na grafici i onda se vrati u igru ili monitor ode na stand by. Isto se to desavalo i sa 7.10 driver-ima, a sa default driver-ima koje sam dobio uz X850XT radi sve ok.
Neke ideje? Da ne treba mozda .NET i ako samo instaliram driver-e bez CCC i ostalih dodatnih sr**a?

POZ:wave:

CCC ne moze da radi bez .net2.0, a to blinkanje pretpostavljam da VPU recover pokusava da resetuje GPU. Pokusaj da ga iskljucish i ako ti umesto blikanja bude samo reset ili zakucavanje odjednom, onda je znash da je problem do hardvera (u vecini slucajeva pregrevanje GPU-a).

Interesantno, i meni se desilo sa istom grafikom, jedva sam uspeo da ga instaliram. Meni posle pokusaja instalacije 7.11 nije hteo ni 7.10, ali tu je driver cleaner resio problem.
A poruka je bila nesto tipa nije nadjen hardver koji odgovara ovom driveru

Ovo se isto i meni desilo pa sam uzeo driver cleaner pa malo jos rucno po registry-u i sve je proradilo kako treba. Ne znam sto ati uninstaller ne odradi to ako te vec pita Do you want to uninstall ALL ati software.... YES i na kraju ipak metla.

Ovo se isto i meni desilo pa sam uzeo driver cleaner pa malo jos rucno po registry-u i sve je proradilo kako treba. Ne znam sto ati uninstaller ne odradi to ako te vec pita Do you want to uninstall ALL ati software.... YES i na kraju ipak metla.

Ja ni nisam imao sta da uklanjam jer sam tek sada stavio 3850. Imam onaj PCI device. Skinuo sam 7.11 sa sapphiretech-a i ima tamo i audio neki driver, prijavi Unified AVDriver bla, bla, kao instalira ali stoji uzvicnik. Jel to taj? ako nije gde gresim. Jel neko uopste digao taj PCI driver za zvucnu?

Resih problem. Resava se ovako:
Prvo se ode u folder drajvera skinutih sa sapphiretech sajta \8.432-071101a-054437C-ATI\HDAudioDrv\HDAudio\XP i pokrene fajl kb888111xpsp2.exe
kada ond "dokrpi" win iskocice new hardware found... e onda mu kazete rucno da instalira Game & Audio controller i odete u folder \8.432-071101a-054437C-ATI\HDAudioDrv\HDAudio\XP i pokazete mu na fajl AtiHDAud.inf Ostalo ce biti ruzna proslost. :banana:

Poslednja izmena:
Ja sam to uradio sa diska koji je došao uz karticu (Sapphire 2600pro) - i to tek iz 2-3 pokušaja - kasnije sada sam update-ovao drajvere, preskakao sam taj drajver - samo sam instalirao za grafu.

Prvo se ode u folder drajvera skinutih sa sapphiretech sajta \8.432-071101a-054437C-ATI\HDAudioDrv\HDAudio\XP i pokrene fajl kb888111xpsp2.exe
kada ond "dokrpi" win iskocice new hardware found... e onda mu kazete rucno da instalira Game & Audio controller i odete u folder \8.432-071101a-054437C-ATI\HDAudioDrv\HDAudio\XP i pokazete mu na fajl AtiHDAud.inf Ostalo ce biti ruzna proslost. :banana:

Da, to je normalna procedura u poslednjih godinu-dve i za vlasnike ploca sa "Azalia" HD Audio codec-om. Posto ti koristis Audigy (ako ti je info u profilu tacan) nisi imao taj hotfix na sistemu, inace bi ti se AtiAudio automatski instalirao. 🙂

Btw, da te dugo sluzi ta grafika, cestitam. 🙂

Sto se tice 7.11, ovi na Tweaktown-u i nisu bas nesto odusevljeni performansama.

Nazad
Vrh Dno