Nije ista, i tu symbian prednjaci u sporosti.tokom rada je brzina koriscenja ista kao kod bilo kog fona.
O odnosu na obicne java telefone da, ali ako ga poredis sa onim na WM tu je druga prica.Symbian prednjači i u mogućnostima![]()
Ali ima jednu manu, a to je velicina, imas osecaj da nosis laptop sa sobom, a ne telefon.Najbolji telefon za internet i office je Nokia E61(i).
Veliki horizontalni ekran i wifi pre svega.
Telefon je jednostavno pravljen za tako nesto.
Ako je tebi N70 zadovoljavajuce brz onda nemam sta da kazem.
Ja sam ga imao do prosle nedelje i najveci razlog sto sam ga promenio je to sto je nenormalno spor. Ako hoces nekoga da pozoves treba mu par sekundi da otvori listu poziva, ista prica i kada udjes u imenik ili ako hoces da posaljes SMS...
Nijedan symbian nije brzi od obicnog telefona.
WM ima aplikacija za sve zivo, a za viruse ja znam upravo obrnuto, da ih ima vise za symbian.
Za e61 ne verujem da ima telefon koji moze da mu parira po toj ceni ali problem je u njegovoj velicini.
Je l' si ti video kako radi neki od ovih novih telefona za 370 MHz CPU-om?Nijedan symbian nije brzi od obicnog telefona.
Hvala za gomilu komentara!
A sta vi mislite za N73, kakva mu je brzina i da li neko ima iskustva u koriscenju interneta preko njega?
Hvala.
Ali ovo za viruse ti ipak ne verujem (bez uvrede, ipak je to M$).
Zato sto na njemu pise NOKIAAko je Symbian toliko spor i losh, zashto ima drastichno vecu prodaju od konkurentskih OS-ova? :whip:
Video sam i probao, i ne mozes da kazes da bilo koji od njih otvara trenunto.Je l' si ti video kako radi neki od ovih novih telefona za 370 MHz CPU-om?
Spada u onu srednju kategoriju koju sam pominjao, sto ce reci da ima brzih.Hvala za gomilu komentara!
A sta vi mislite za N73, kakva mu je brzina i da li neko ima iskustva u koriscenju interneta preko njega?
Sta se ne otvara trenutno?Video sam i probao, i ne mozes da kazes da bilo koji od njih otvara trenunto.
Recimo otvoris inbox ili novi sms....Sta se ne otvara trenutno?
U poslednje vreme slabo stoji sa inovativnoscu i vise se oslanja na ime i cenu.A i shta si hteo da kazesh ovom izjavom: "Zato shto ima natpis Nokia". Pa nije Nokia postala No.1 po prodaji samo zbog naziva, nego valjda i zbog kvaliteta i inovativnosti? (sad ispadoh josh i Nokijin advokat)
Stvarno ne znam.da li postoje virusi za WM koji se samostalno shire internetom
Za e61 ne verujem da ima telefon koji moze da mu parira po toj ceni ali problem je u njegovoj velicini.
Pa za tol'ke novce i mora to sve da imaA danas, jel mozesh da nadjesh kompletniji telefon od N95? Znachi GPS,Wifi... sve u jednom. :smoke:
@ matrix77
A danas, jel mozesh da nadjesh kompletniji telefon od N95? Znachi GPS,Wifi... sve u jednom. :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari