2900 PRO ni u cemu nije bolja od 8800 GT-a tako da je besmislena kupovina.
oćete da kažete da je 2900pro loša
Ne da je loša, već nije isplativa. HD3850 je brža, novija je generacija, ima sve moguće i nemoguće podrške za raznorazne standarde, tiši je kuler, manje se greje, manje troši, a košta osetno manje.
Prozivodjac kaze da je memorija na 1900mhz na sonicu a ne 2000mhz.Zivo me interesuje da li su na sonicu i obicnoj karti isti cipovi memorije? Pisao sam palit-ovoj podrsci,cekam odgovor.
oćete da kažete da je 2900pro loša,to samo na testovima pokazuje ali ipak u realnom radu je bolja od GT-a. A i prija mi malo promena ceo život samo nvidia. ustvari imao sam davno prvo 9600tx pa x800gt e onda sam zaređao nvidiu,da se vratim malo na dobri stari ati a i nervira me sto kod 8800serije nije baš najbolje rešen tvout pa je i tu prelomilo. Nije mi problem za pare mogu uzeti i ultru ali nema potrebe lepo se možemo naigrati sa GT-om i sa ATI-jem. Samo zaluđenici koji gledaju u pasulj za bednih 7-10fsp mi nisu jasni jer sve sto je preko 50fps je veoma igrivo. I nemoj da sad psominjete kao a kiza ne moze ona je zahtvena i to e nije tačno nego je ne optimizovana i tu se sad stvara problem koji ideu korist nvidie naravno. Zivi mi bili i naigrali se,ja cu opet menjati kartu bilo da sam uzeo gt ili ati,jer ovom začaranom krugu nema kraja. Pojaviće se verovatno od nvidie neka nova seria 9xxx takođe od atija i aj jovo na novo. I opet naši đepovi ispaštaju![]()
@ tomasbg
Vidim da ti u moja mashina stoji 8800GTS 320 pa samo mi nemoj reci da si sa nje preshao na 2900PRO ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari