Šta je novo?

problem sa rapidshareom

Roger_Waters

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
650
Da li se nekom mozda desilo da mu "zablokira" download sa rapidsharea!!?? znam nije prekid konekcije. znaci uspevam da skinem svaki 3-4 pokusaj,bez obzira koji server odaberem. dosadilo mi da jedan te isti fajl skidam po 5 puta...probao sam preko opere firefoxa i explorera ali ni jedan ne radi. zanimljivo je da kakda skidam (sa nekog drugog sajta) bilo koliko veliki file preko download managera (star downloader) radi bez problema. probao sam i preko rapidshare leechera i isto mi zablokira usred downloadovanja.

Zablokira uvek na različitom procentu ili uvek pred kraj DL-a?

Kod mene je bio problem sa novim flashgetom, kada sam stavio 1.7x, sve radi OK i nijednom nije zakucao. Uvek mi se zaustavljao na 95+% i tako stoji dan-dva i onda završi DL...

zablokira na procenima od 1 do 99,znaci nema pravila. ja sam siguran da je to do bagovitog dl managera u firefoxu i operi,ali nisam znao da rapid dozvoljava pravi dl manager. ja koristim star downloader i on nece da se upali kada skidam sa rapida. sada cu da probam taj flash get pa da vidim.

PS (tvoj potpis) to se ceni 🙂

....pa ne pusta mi flashget,lepo pise da ne podrzava dl managere dok ne kupis premium...evo sad mi opet stao na 26%,pfff ubicu se

Ja sam imao slicnih problema ,telekom ADSL,bilo je nesto do portova ako imas adsl probaj da resetujes ruter ako to nepomogne onda okreni korisnicki servis menu su sredili za dan.Inace ja korsitim najnoviju verziju Flash get-a bez ikakvih problema!

zanci treba da nazovem 0800-100-100? ae da vidim to cudo...
@cheyenne: znaci pali ti flashget na free account? zar ne pise da ne podrzava dl managera sa free accountima?
@ivan555: ma imaj i ja cake,ali sam sad skontao da nemogu nista da skinem a ne samo sa rapida! imam foru da skidas vise fajlova od jednom ako treba mogu ti reci...nedjes neke dobre proxyije i (jedno 10 komada) i samo ih menjas po potrebi 🙂

Poslednja izmena:
@ivan555: ma imaj i ja cake,ali sam sad skontao da nemogu nista da skinem a ne samo sa rapida! imam foru da skidas vise fajlova od jednom ako treba mogu ti reci...nedjes neke dobre proxyije i (jedno 10 komada) i samo ih menjas po potrebi 🙂

Ma znam i ja za te ip changere & gluposti, ali nikad mi nije uspelo da pronadjem proxy koji radi (mahom su sve public proxy serveri, a sa njima ne mozesh da skidash sa rapida). Ako je u pitanju neki program plz postuj ovde makar ime programa ili mi poshalji PM. Poz 😉
Moja caka je vezana za php skriptu Rapidleech, mada je komplikovano do 101. :smash:

pa gledaj imam i ja rapid leecher ali je fora da skines proxy switcher i preko njega nadjes proxyje sa celog sveta i samo izaberes one sa najmanje odziva. treba ti par dana da ga skontas onako skroz. i onada preko leechera skidas a sa ovim samo menjas proxyije, e sad jos nisam skontao kako da radis vise dl odjednom ali drugar zna pa cu da ga pitam cim napravim ovo njesra u vezi telekoma

Meni se danas javio problem sa RapGet-om koji inace radi OK, brzina prvo pocne da opada do 1/3 ili manje i onda se jednostavno zaustavi. Mozda je ipak nesto do rapidshare-a.

Chitao sam negde da od januara Rapidshare ponovo prelazi na nove i jache servere, pa mozda zato neki imaju problema sa dloadom.

Meni se to desava ali veoma retko tipa jedan od 50 downloda pukne na pola

Ljudi, ja sam na Veratu i redovno, ali redovno imam ovaj problem. Kad uspem da završim download, ja se iznenadim... Torenti idu bez problema, al' se fajlovi sa rapida zakucavaju, bez pravila - na random procentima, imao ja drugog saobraćaja ili ne, jednostavno prestane da skida...
Koristim Operin DLmenadžer, pokušah i preko IE-a, isto. Skinuh i Flashget 1.73, al' ne umem da ga namestim da skidam njime... RS je free, naravno...

Ima l' neko kakav suvisli savet?

neces moci flashget kad imas free

Hvala na savetu... evo, uspeh da podesim free DL sa rapida preko flashget-a uz pomoć firefox-a i flashgot add-on-a, i za sad skida bez prestanka preko 4ipo sata, a skinuo je samo oko 24MB - spoooro... ne znam da l' treba nešto posebno da podesim u flashget-u, automatski mi je podelio na 5 delova da tako kao brže skida...

edit: e, da, misliš li da bih bolje "prošao" s ovim Orbitom? Šta znači to "bez prekida? Misliš, nema nastavljanja DL-a, ako pukne, kao što je i do sada bilo?

Poslednja izmena:
tako je
kad si free user ne mozes da nastavis download kad pukne mora ispocetka ma koji program koristio

Nazad
Vrh Dno