Šta je novo?

player za najvise formata

Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
319
treba mi neki player koji radi na visti a pusta sto vise formata od kojih su obavezni pored osnovnih .3gp i .mp4 .avi .dvd

Takođe preporuka za KMPlayer. Eventualno da probaš još VLC Player i GOM Player.

Gom player.
Vidim da polako svi okoreli Windows-ci, polako prelaze na Linux playere. 😉

Poslednja izmena:
Pa ne bas 🙂
Kmplayer mnogo bolje resenje

True!
Јоš uvek nisam naišao na format koji KMPlayer nije bio u stanju da pusti! Pritom, ima gomilu opcija pa ga možeš podesiti u sitna crevca...

poz

Vec pomenuti Kmplayer , jos jedna zgodna opcija sto nema klasicni install , vec samo prekopiras folder i to je to 🙂 plus svi codeci integrated.

Jos jedan glas za KMP. Po meni najbitnija prednost KMP-a je sto ima sve kodeke integrisane, kao sto je vec pomenuto.

Pa svi ovi programi imaju integrisani kodeke to je i poenta topica

KMP definitivno,jedino sto nisam nasao,a treba mi, je da promenim boju fonta u titlu.

Epa sada mi vise ne treba nijedan drugi player!!! Hvala BlackNeo

Ajde pitanje za KMPlayer: ako je npr drugi red subtitlova predugacak pa hoce da prevazilazi okvire ekrana, kako namestiti da se samo tom drugom redu automatski smanji velicina fonta da bi stao u okvire slike? Kod mv2 playera to je namesteno po defaultu.

Ja mislim da je jedino resenje da smanjis font.

Bila bi prava steta ako je to jedino resenje. Sigurno ste se susretali sa primerima gde je donji red ponekad i duplo duzi od gornjeg; u takvim slucajevima ceo font bih morao drasticno rucno da smanjim, a to moze bas da zasmeta (ako je film na engleskom, onda mogu i sam da prevedem, ali ako nije...). Godinama sam koristio mv2 player i to je super obavljao sam, KMP je nenadmasan po pitanju broja opcija i formata fajlova koje reprodukuje, ali ne znam kako im se omakao ovaj propust.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno