Šta je novo?

Antec Nine Hundred

Koliko je bucno kuciste i pre svega koliko se cuje ona 20-ica na vrhu?

Da odgovorim ja umesto Predraga 🙂

20- ica se na minimalnom broju obrtaja ne cuje uopshte, kao ni ostali ventovi, na medium je vec malo drugacija situacija, sasvim solidan protok vazduha a shum se cuje, ne preterano ali ipak smeta, a na max je ,katastrofa, komponente se smrzavaju 😀 ali zato ushi otpadaju od buke 🙂

Razmishljam izmedju njega i Armor midi kucista.
Treba mi pre svega za 8800gt, intel 6750, Gigabyte ds3p, 2Gb ram-a, 1 hdd i mozda mali OC vremenom 🙂 . Zanima me da li ga treba uzimati i da li na LOW obrtajima moze da hladi fino?

Gornji vent kada stavis na high se i ne cuje tolko jako, cak skoro i da nema razlike izmedju low i high...ali to se odnosi SAMO na gornji vent od 20mm. Pri tom, on ima najjaci protok vazduha, usisava ko lud

Gornji vent kada stavis na high se i ne cuje tolko jako, cak skoro i da nema razlike izmedju low i high...ali to se odnosi SAMO na gornji vent od 20mm. Pri tom, on ima najjaci protok vazduha, usisava ko lud

A sta je sa ostalima?Oni su bucniji?
I nije valjda da antec 900 ima mesta za samo 2 opticka uredjaja?

pa gledaj, na medium i high su bucni, a nema bog zna kakvih promena kod temperatura, mozda stepen, dva... Za pocetak imas mesta za 3 5'25'' uredjaja, mozes ti da stavis i 9, ali u startu imas 2 HDD cage-a koji zauzimaju 6 slotova (2 x 3). Naravno, oni nisu namontirani tu za sva vremena, ja sam cak podigao za jedno mesto na gore oba, izgleda malo lepse i simetricnije 🙂

Pitam jer ima dva ventilatora napred.Mogu li oni da se uopste skidaju?

napisao sam ti gore da ti HDD kavezi (na kojima se nalaze 12-ice ventilatori) nisu fixno namesteni, znaci, mozes da ih skidas naravno.

Mala napomena samo, napred je moguce montirati maksimum 4 ventilatora.
S'tim shto u jedan kavez idu 2 komada, jer ima onaj dodatak pozadi za josh jedan.
I naravno josh jedan kavez u koji ide josh jedan i to je ukupno 3.

Za cetvrti mora ili da se kupi dodatni kavez ili da se odradi neki mod tipa ovo shto sam ja uradio, kroz onu zastitnu mrezu burgijom fi-2mm ili 2.5mm izbushish rupe, premersish da bude centrirano lepo i imah triple 120mm intake:

Poslednja izmena:
Vidi se da se bliže božićni i novogodišnji praznici😀

Crveno na radost! :d

Evo,sjajne ideje,ovog bozica umesto kititi jelku (boooooring !!!) kititi sopstveno kuciste :d:d:d

Konačno jedna pametna na ovom forumu😀

Nazad
Vrh Dno