Šta je novo?

Telekom ADSL free

Da li postoji obaveza da se ostane na pomenutom paketu određeni period?

Glupo je što nije "mesec za dž" ili "2 meseca za dž", već "do 1. februara".....pa kome se posreći i dobije priključak pre istog - super, a kome ne....bedak, nema ništa džabe...

Jel i dalje važi ono da ti ne daju user i pass za modem?

Za stae...kao i po običaju - ništa. Novi su interesantniji ;)

Možeš menjati brzinu, ali samo naviše. Tek po isteku ugovora može naniže.
Da, i dalje ne daju user/pass.
Ako malo razmisliš, uzmeš papir i olovku (ili kalkulator), možeš videti da je npr. kod ptt-a (sa popustima posle 3 i 6 meseci uzastopnog korišćenja) jeftiniji adsl od ovog "free" telekomovog.

....i možeš da raskineš ugovor kad god hoćeš...

Video sam u drugom topicu da user i pass nisu problem, jer ih dostavljaju pismeno.

Ja imam jedan njihov ADSL sa statikom i tu nisu davali user i pass od samog početka "iz sigurnosnih razloga i zbog mogućnoti zloupotrebe"....i kada je postojao neki problem sa ruterom....ne daju pass....a onda mi isti taj čovek izdiktira user i pass da u kucam u promptu, kao podesićemo sve to zajedno....i na kraju razgovora mi ponovo kaže da ne sme da mi da te podatke :siroma:

Cek malo, znaci ako se prijavi, ma ovo, obavezan sam da ostanem na istoj brzini jos godinu dana?

ptt ne prima prijave za adsl,nestalo im modema! :trust:

Dobro, to to je poštenije nego da primaju prijave, a znaju da neće imati modema još mesec ili dva.
O profesionalnosti ovog puta ne raspravljamo :d

Ja hocu i da platim ako treba, ne mora za dz da mi daju ADSL :( samo neka mi daju.
Moja prijava trune u nekoj bazi podataka a ja se smaram na dial-upu.
Jel ima neka fora da neko uzme ADSL a posle ga da meni :):) ***, ocajan sam (salim se naravno). Padalo mi je na pamet da narucim onaj sugavi laptop samo da vidim da li bi me i onda ,,odbili''.

@virke

Hint: dobra veza i gvozdena vrata otvara

Pre par dana je u Blicu,na nekoj stranici posvecenoj kompjuterskim novostima,napisano da je kod nas "ubedljivi najjeftiniji adsl" od zemalja u okruzenju. Pomenuta je Hrvatska ,itd
Napisao covek i ostao ziv!

Kao i onaj koji je u studiu izjavio da je auto Zastava bolji od Golfa.
Na pitanje tv voditelja:" Kako to mislite" ?, covek je dao odgovor :"Lepo, novi Golfovi izlaze na svake 3 godine, sto znaci da nesto ne valja u njima".
:zgran:

Chekajte sad. Ovo adsl for free je za sve ili za one koji vec imaju ili za oni koji se tek sada registruju. Ja josh nisam ni jedan rachun platio. Imam telekom adsl 512/64kbps nekih 15 dana tek. Oce li i meni biti za dz? Kako ne moze da se promeni brzina kad kaze lepo tamo na sajtu da moze jednom mesechno da je menjamo. Ako je dz shto ja ne bi rolovo na 1-1,5 mbps a vratio posle. E sad ovo sa telekomom se nikad sigurno ne zna. Onda pominje se opet dupiranje brzine? Kad ce to?

Evo promena brzine

Chekajte sad. Ovo adsl for free je za sve ili za one koji vec imaju ili za oni koji se tek sada registruju. Ja josh nisam ni jedan rachun platio. Imam telekom adsl 512/64kbps nekih 15 dana tek. Oce li i meni biti za dz? Kako ne moze da se promeni brzina kad kaze lepo tamo na sajtu da moze jednom mesechno da je menjamo. Ako je dz shto ja ne bi rolovo na 1-1,5 mbps a vratio posle. E sad ovo sa telekomom se nikad sigurno ne zna. Onda pominje se opet dupiranje brzine? Kad ce to?

Evo promena brzine
Za tebe nece biti dzaba potpisao si ugovor pre pocetka akcije. Sorry but ...

Jel ima neka fora da neko uzme ADSL a posle ga da meni :):)

Kad si već spomenuo to, kapiram da to može da se odradi ako ima slobodnih portova u tvoj centrali. Ja sam igrom slučaja morao da selim ADSL iz jednog grada u drugi (zbog svoje selidbe), podneo sam zahtev i sve, ne plaćam pretplatu dok mi ne ugrade ADSL, ali je problem što mi je telefon ovde na PCM-u tako da od ADSL nema ništa u dogledno vreme tako da sam uzeo kablovski. Fora je u sledećem - u ugovoru piše da u slučaju da telekom ne može da obezbedi tehničke uslove za ADSL ugovor se raskida i korisnik ništa ne plaća.

Tako da - ako neko hoće da raskine ugovor, a neće da plati 6000 dinara jer nije prošlo godinu dana od korišćenja, nek pokuša da prebaci na neki broj sa analognom linijom, bar neće plaćati pretplatu dok se ne prebaci, a ugovor i dalje teče. :)

Dec i januar dz, ali moras da budes korisnik narednih godinu dana ili plati 6k pa idi. Al je fora u p.materinu.. A posle 3 meseca kad pocne agregacija i slicna ****** koja dave vezu.. Pa aj ti plati onda da raskines ugovor..

ja sam iz sela (Srpska Crnja - mrezna grupa 023), pa me buni to sto sam uz telefonski racun dobio i taj pamflet za ADSL?, jel to oni salju svima ili samo onima kod koga centrala ima tehnickih uslova ili ce uskoro imat?

Šalju svima, nebitno da li imaš tehničke uslove ili ne.

Da li postoji obaveza da se ostane na pomenutom paketu određeni period?

Glupo je što nije "mesec za dž" ili "2 meseca za dž", već "do 1. februara".....pa kome se posreći i dobije priključak pre istog - super, a kome ne....bedak, nema ništa džabe...

Jel i dalje važi ono da ti ne daju user i pass za modem?

Za stae...kao i po običaju - ništa. Novi su interesantniji ;)

popunio sam prijavu 22.11.2007,jos nema odgovara od njih,verovatno ce me obavestiti 02.02.2008:mad:.bas su im interesantni novi korisnici:zgran:

Dobra im fora, samo sto od 3 ortaka kojima treba adsl nijedan ne moze da uzme, svakom odgovorili na mail da nema portova.... :test:
Nezna se ko tu koga :hump::hump:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno