Šta je novo?

FUDBAL - dogovori - 2007

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vam odgovara nešto: Utorak/Sreda/Četvrtak uveče (posle 18h) i hoćemo da iznajmimo neki balon ili termin ostaje striktno za vikend na Adi?

Meni odgovara recimo cetvrtak. Mozemo i da zakupimo termin u balonu svejedno. Na otvorenom def. ne mozemo da igramo zbog vremena.

Ja ću svratiti do balona na Zrenjajinskom putu, to mi je najbliže, ima još 1 u Borči, svratiću i do njega, predlažem i vama da negde u reonu 10-15km od centra grada ako vidite / znate za neki balon da svratite i raspitate se za termine i cene.
Gledajte da se lako stiže busom, da ne mora neko da putuje 1-2h u jednom pravcu da bi došao na fudbal.

Ja sam za cetvrtak posle podne... sve posle 18h moze ste mene tice!

I meni odgovara četvrtak popodne. A što se tiče onoga "1-2 sata u jednom pravcu"... iz Zemuna sam, pa ono. Ali nema veze, biću redovan :)

i ja sam za cetvrtak popodne. samo da bude dobar balon. da moze da se igra i brzo, a i na potez. nema dobre igre ako je sala sprcena i/ili zagusljiva, itd...

ODlično, biće nas više od 5 kao i njih. :d
Danas nisam stigao da odem do bilo kog balona, sutra ću verovatno, saznao sam za neki kod Pionira i neki prema Višnjici blizu PA mosta...
:wave:
P.S. možete i vi slobodno da se angažujete, ne moram ja sve da odradim... :d

mozda i ja dodjem,videcju kako budem stojao sa vremenom

Još ništa nije precizirano, bićete blagovremeno obavešteni. :D

Ne nego sledeće nedelje, ***, moram da odem do balona, ima 1 kod Pionira i negde u 29 Novembra ili Višnjička, kod "bele kuće" (MUP-a) ili ajde kod "Excalibur"-a... Gledam da svima bude "blizu" a realno je da odigramo prvu tekmu sledeće nedelje.

Pazi cesto se desava da je frka za rezervaciju termina... kada to kazem mislim na balon u delu Beograda koji je pristupacan vecini clanova i na termin u neko normalno vreme, pa zato kada si vec "elected" na tu svetu duznost organizatora ucini to sto pre!

Zahvalnost, i nagrade za ulozeni trud... kasnije!

Poslednja izmena:
Blizu mene, u bloku 70, termin u prepodnevnim satima je 3000din. Balon je stvarno super......vestacka trava sa onom mlevenom gumom, rukometni golovi...nema auta...klasika....gereje se unutra dobro, ima tople vode ...sve sto treba....ako hocete, mogu da odem da proverim kada ima slobodno....

Pogledaj DEFINITIVNO... samo mislim da ce prepodnevni termin za ovdasnje nocne ptice, spavace, studente i vredne ljude predstavljati problem!

sta se desava sa fudbalom? jel ste nasli salu neku?

Nisam pre video ovu temu ali i ja sam za fudbal, ako ima mesta....

Ima mesta ali nema termina nigde...
Ako neko nađe neki balon da je termin do 4000 (400 x 10) neka javi ovde u threadu...
Ovde kod mene u "Vojvodini" (preko Pančevačkog mosta :d) nigde nema slobodnih termina za Utorak/Sredu/Četvrtaka od 18-22h...

Bio sam do balona, i ima termina...ali je problem sto im drvo/nafta/ili sta vec za grejanje stize tek za 2 nedelje.....tako da je suludo igrati tamo....

Bio sam do balona, i ima termina...ali je problem sto im drvo/nafta/ili sta vec za grejanje stize tek za 2 nedelje.....tako da je suludo igrati tamo....
Ma nema veze,cje igramo i u ne zagrejanom balonu ..znate ono tako se kalio celik... mi smo cvrsti momAci:D

Ma samo da je suvo i da nema vetra, nije loše... ako je minimum +10, a biće sledećeg vikenda.

Poslednja izmena:
AAHAHAHAHAAHHA
Mega PWN! :)))))

Pu bre, nije me Klemente pozvao za Kazahstan!?! Stvarno sam pogledao spisak nadajući se da pročitam svoje ime, mislim da imam mesta na onom spisku.
Nema veze, zato sam slobodan u subotu, pa... čuo sam da će biti 15 stepeni!

Pa ako bude 15 stepeni moraju svi da dodju!
U suprotnom dolazim u kucne posete sa omanjom letvom... prvo ovo :smackbum: a onda prava kazna... :crash:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno