Šta je novo?

Gamer komp

Belphegor

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2007
Poena
304
Pozz swima.Trebam ovix dana da kupim komp pa me zanima ima li neko neki predlog??Za neki dobar gamer komp za igrice do 800e sa monitorom??

Hvala vam,ali od te 8800gt nema samse,ceo bg sam pretrazio i nemaju je i nece je dobiti narednix mesec dva.E mozete li mi reci u kojoj rezoluciji bi on konfa se 8600gt i da se clockuje,terala Crysis u high detaljima?A u kojoj 8800gts320mb(samo ta ima)?Procesor core 2 duo e6550.ako moze sada odg da za sutra znam

sa 8600GT mozda bi mogao u med detaljima na nekoj niskoj rezoluciji, a sa 8800GTS 320 na nekim high-med u recimo 1440*900 ali i tu ocekuj low fps.

HDD id 250gb je besmisleno mali, WD od 500 giga koji je oko 100 evra se daleko više isplati. S obzirom kolike su instalacije današnjih igara, biće ti preko potreban. Monitor od 22 inča je širok pojam ,ja lično ne bih uzimao niša ispod Samsunga 223BW.

Grafička je katastrofa - jednostavno, da bi bio miran MORAŠ uzeti 8800GT. Mani se čekanja na 8800GTS - sigurno će biti bolji od 8800GT ali ćeš za njega morati da plaćaš i proporcionalno višu cenu

Pricate o toj 8800GT kao da je vec mesecima na trzistu a nigde je nemaaa!

ja u sarajevu u svakoj radnji nasao po 2 komada. Ako ja mogu doci u BG po komponente, mozete i vi iz BG-a otici do BH po njih. Jos lakse je recimo ako imate nekoga u RS, jer te firme iz sarajeva dostavljaju robu fedexom o njihovom trosku, da vam on uzme a vi posle dodjete do RS (1.5 sat voznje autom) i pokupite kartu. Mislim ne vjerujem u tu pricu "nema je nigdje", ko hoce zaista da je kupi taj je vec i kupio!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno