dir
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.04.2007
- Poena
- 304
Nevidi 4GB!! Potrebna je 64bit-aDa li 32-bitna Vista vidi svih 4 GB RAM-a, ili samo 3.3 GB kao XP? Samo proveren podatak molim.
Poslednja izmena:
Nevidi 4GB!! Potrebna je 64bit-aDa li 32-bitna Vista vidi svih 4 GB RAM-a, ili samo 3.3 GB kao XP? Samo proveren podatak molim.
covek rece da ima norton, verovatno je mislio na antivirus.
Izgleda da Vista neke procese koje često koristim drži poluspremene da bi se brže startovali. Tako mi se na primer Outlook diže tri puta brže o Photoshopu da i ne pričam.
1) moze ugasi user accaunt controlg
http://www.google.com/search?hl=en&...q=turn+off+user+account+control+vista&spell=1
2)Ne bi trebalo da je tako mene to nikad en pita
4)Drzi ctrl i vrti scrool na mišy-ovo vazi za bilo koje ikonice ne samo na desktopu
5) Traz ina googly ja sam drugu usepo da iscupanmneke xp drivere koji su radili na visti
promeni velicinu fonta u appearance pa u advanched
@echo off
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\VistaSp1 /v Beta1 /t REG_SZ /d 37d55f36-65d6-4fe4-9dc7-892fcbe6222b /f
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\VistaSP1 /v Beta1 /t REG_SZ /d 37d55f36-65d6-4fe4-9dc7-892fcbe6222b /f
echo Vista SP1 registry key has been set. Please check for updates in Windows Update.
ja nisam uspeo, mozes li postepeno da mi napises, molim te.![]()
windows clolor and appearance
open clasic..............................
Advanched
izaberi item i samnji menjaj Font
koristi malo i google dosta ce ti pomoci![]()
Pa ti biraj koliko ce da ti bude ni previse brljavo ni previse veliko - stavi koliko tebi odgovara
A "font" ne znam da moze da se smanji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari