Šta je novo?

Biostar P35D2-A7 i TP35D2-A7

Učlanjen(a)
30.09.2007
Poena
545
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pokusao sam da nadjem razliku izmedju ove dve ploce, ali osim boje, nekih sitnih razlika (tipa 6 ili 4 USB konektora) i cene ~1300 din. nisam nasao nikakvu bitnu razliku.
Zna li neko koja je jos razlika sem ovih koje sam naveo?
Predpostavljam da koriste isti BIOS ali nisam siguran, ima li tu razlike?
Ima li razlike u overklokabilnosti?
1300 din. nije za bacanje ako nema neke bitne razlike, mislim, nebih da dajem 1300 din. za dva dodatna USB konektoja, jedan COM port i dva audio kanala vise, jer mi to ionako nije bitno.
Unapred hvala!:wave:

Da i ja sam se isto pitao???
Da li neko zna da li je ova jeftinija p35d2-a7 ok ploca??
Uzeo bi je sa e2180 procesorom i ne bi oc u pocetku...
mozda nesto malo kasnije :-devil-:

Da i ja sam se isto pitao???
Da li neko zna da li je ova jeftinija p35d2-a7 ok ploca??
Uzeo bi je sa e2180 procesorom i ne bi oc u pocetku...
mozda nesto malo kasnije :-devil-:

Recimo, pola sata kasnije!😀
Salu na stranu, i ja imam istu kombinaciju u planu ali bih odmah sve poterao na 3GHz. Mislio sam da ima razlike u kondenzatorima ali vidim da i ova jeftinija ima solid kondenzatore, tako da stvarno neznam kakva je razlika.:wall:
Ajde nek se jave malo stariji i iskusniji bencheri pa da nam objasne o cemu se radi, ako moze.

Poslednja izmena od urednika:
Sad sam provalio da ima i neka treca IP35-D2 a i naka cetvrta TP35D3-A7. Sta je ovima u Biostaru, zar su resili da totalno zbune kupce?

Ma ta tp35d3 mi nije u kombinaciji jer kosta 13000 din 😉 ...i da koristi DDR3
Ajde zar niko nemoze nista da kaze za ovu p35d2 plocu???

Evo ja cu ti reci:
Razlika je to shto je TP35D2-A7 overclockerska plocha iz T Force serija a P35D2-A7 je obichna za normalan rad..... Jedino to je razlika....

:wave:

Poslednja izmena:
Pablo mislis da ova p35d3-a7 ne moze da se clockuje kao T?
Moze li jos neko da potvrdi. Nije da neverujem Pablu nego me interesuje jos neko misljenje. Mozda neko ko je radio sa p35d2-a7.

Ja mislim da može.
Samo za TP imaš modovane BIOS-e na sve strane i sigurno veće max V od obične (zelene) verzije...
Mada ne morada znači, moja je zelena i ima raspon V na kojem bi joj zavideo i DFI...

Ne trazim od nje mnogo, ja planiram da e2160 poteram na 3.0GHz a za to mu treba malo ili nimalo dodatnog napona (ispravite me ako gresim). Ne bih da postavljam neke rekorde nego da ostavim 3.0GHz za svaki dan i to je to. Mislis da bi moglo?

Napon za CPU može da se digne na još nekoliko lakih načina, i da ploča nema to nije problem, problem je da se lemi za DDR...
Za CPU kupiš tečno srebro i iscrtaš koj napon oćeš... 😉

BTW, ako uzmeš tu zelenu, javi nam obavezno! 😉

Nazad
Vrh Dno