Šta je novo?

AutoPatcher - sta instalirati?

• Začetnik teme Začetnik teme cilset
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cilset

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
319
Mislim dali sve update, ili samo one kriticne! Sta je najvaznije?
Kakva su iskustva? Imam majsku punu verziju, dakle sve od SP2.

instalira ti sve critical i important updates, ukljucujuci IE7 i WMP11

i pishe se da li...

Pa mislim da je jasno da sam takvu gresku napravio u brzom kucanju!!!
Ne znam sta da kazem! Pa pogledaj sam kako si napiisao instalirati, a ovamo opominjes druge!!! Svasta!
Ovo nije pravopisni forum!

LOL :d
ajde, svakome po znacka:
GrammarPolice.gif

p.s. instaliraj:
-critical updates (kompletno)
-recommended updates (kompletno)
-updated components (msxml, .net framework, win. script, win. installer, a od ostalog instaliraj sta god jos ti se cini da ce ti biti potrebo)
-windows addons (npr. adaptec aspi drajvere, directx 9.0c, macromedia playere, sun java 6, i sta god jos hoces)

Pa mislim da je jasno da sam takvu gresku napravio u brzom kucanju!!!
Ne znam sta da kazem! Pa pogledaj sam kako si napiisao instalirati, a ovamo opominjes druge!!! Svasta!
Ovo nije pravopisni forum!

prvo, dao sam ti moj odgovor na tvoje pitanje

drugo, nisam napisao "instalirati" nego Autopatcher instalira ti ...

trece, sto se vredjas ako si samo u brzini ovaj put pogresno napisao da li
ovo je bila moja dobronamerna sugestija, da sam hteo da te vredjam napisao bi samo komentar za pravopis...

i slazem se da ovo nije pravopisni forum

LOL :d
ajde, svakome po znacka:
GrammarPolice.gif

p.s. instaliraj:
-critical updates (kompletno)
-recommended updates (kompletno)
-updated components (msxml, .net framework, win. script, win. installer, a od ostalog instaliraj sta god jos ti se cini da ce ti biti potrebo)
-windows addons (npr. adaptec aspi drajvere, directx 9.0c, macromedia playere, sun java 6, i sta god jos hoces)
Mislio sam u smislu da instalacija svih tih stvari i celog Autopatchera ne uspori sistem! Da li je to moguce da se u nekom smislu odrazi negativno na sistem?

Evo ja sam se danas ponovo opeko
uvek instaliram samo kritične zakrpe, ali ovog puta sam instalirao i sve ostale dopune za Win
i komp je počeo da se koči, zaglavljuje tako da je samo restart dugme pomagalo :wall:
Ponovo je pao format C i sve iz početka :smash:
Tako da ja preporučujem samo ove kritčne, mada, možda je i do mog kompa
do zla boga je bagovit :S:

Mislio sam u smislu da instalacija svih tih stvari i celog Autopatchera ne uspori sistem! Da li je to moguce da se u nekom smislu odrazi negativno na sistem?

moguce je.
ja sebi instaliram nesto malo preko ovoga sto sam naveo u prvom odgovoru. od svega toga jedino critical updates treba 'pod obavezno' instalirati. ostalo, po potrebi...
sto se brzine tice, i nakon instalacije autopatchera, racunar ostaje prilicno agilan. u pitanju je xp1700+, 768mb ram, itd.

Poslednja izmena:
Koristim AP oko 2 godine i jedini problem je bio kada je ortak štiklirao sve opcije za instalaciju... Inače ako izabereš šta ti je General Tragg preporučio najverovatnije će raditi lepo.

Ipak, nikad nisam probao da instaliram AP (a da nije update) a da to ne bude na sveže instaliranom Windowsu.

Nazad
Vrh Dno