Šta je novo?

Vista: program za particionisanje HDDa

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Posto Symantec ( prethodno PowerQuest-ov ) program nece da radi pod Vistom, odnosno moja verzija v8 nece da sljaka, interesuje me sta da koristim da bih izparticionisao hdd.

Thanks

Acronis Parition Manager, mozda?

Vista disk management?
Ne kapiram zašto ljudi koriste eksterne programe kada operativni sistem ima u sebi alate za particionisanje...

Vista disk management?
Ne kapiram zašto ljudi koriste eksterne programe kada operativni sistem ima u sebi alate za particionisanje...

I Vartburg je auto, jel? 🙂

Jedan jedini razlog, nepoverenje. I to niko ne moze da zameri korisnicima, jer tog poverenja skoro da nikada nije ni bilo.

Nepoverenje?!
Pa zaboga, ako neki deo softvera koji radi particioniranje to radi u skladu sa propozicijama operativnog sistema, onda je to onaj koji je integrisan u njemu 😀

I Vartburg je auto, jel? 🙂

Jedan jedini razlog, nepoverenje. I to niko ne moze da zameri korisnicima, jer tog poverenja skoro da nikada nije ni bilo.

a partition magic je od poverenja jel da? :wall:

Kao prvo, ja posedujem Wartburg, i nemojmo o tome. ( koliko ga vozim, to je poseban esej )

Pokrenuo sam Vista Disk Management, shvatio da ga je pravio retardirani kinez dok je jahao slepog konja u punom trku kroz bukovu sumu. I odlucio se da pitam Vas ovde.

Ako covek kaze Acronis Parition Manager, onda cu da probam.

Tnx guys! 🙂

Question:
Pretpostavljam da je to ovo Acronis Disk Director.

Poslednja izmena:
pazi
ako u disk managementu ne mozes da se snadjes treba da se zabrines.
a ima sve opcije koje ti trebaju za pravljenje/brisanje/resize/format particije

Ja sam isto radio sa disk managmentom. Opcije sa kojim treba da se "snadjem" su zasivljene i koliko vidim po stranim forumima puno ljudi se zali da im odredjene opcije ne rade. Ako je neko ikad radio particionisanje iz wina nece ni probati ovo sr*nje. Inace sa Partition Magicom sam radio zadnjih 2-3 godine i sa bas dosta hardova i konfiguracija i nikad nisam imao ni najmanji problem

samo napred.
uradi jedan search po forumu za partition magic

Stvarno vas ne kapiram...
Ja sam do sada isparticionisao više stotina hard diskova i to najčešće iz boot-a sa windows instalacionog CD-a (ne računam period pre 2000-e kada se to uglavnom radilo sa Fdisk-om) i sve je uvek radilo kako treba.

Nazad
Vrh Dno