Šta je novo?

telekom ADSL mail problem

OldMan

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 12700F & DEEPCOOL AG400
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D4
RAM
2x16GB ddr4 3200 kingston fury beast
GPU
Asus GeForce RTX 4060 Ti DUAL O16G
Storage
SSD Silicon power 512GB + 2TB sata III
PSU
NZXT C650
Kućište
Lian li O11 air mini
Monitor
benq GW 2780
Miš & tastatura
genesys
Mobilni telefon
poco f3 8/256
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Evo sad probam da proverim mail u outlooku i error! Odem na webmail i kaze mi da je pogresan korisnik ili sifra. Sta se desava?

Ne da mi uopste se ulogujem na webmail. Kad probam opciju da je zaboravljena lozinka, trazi mi korisnicko ime, sifru korisnika sa telefonskog racuna i da unesem novu lozinku tada mi kaze da je nepoznato korisnicko ime ili netacna sifra korisnika, sto nema logike jer mi konekcija radi. Zamolio bih nekog sa foruma da ako ima telekomov ADSL nalog da proba da proveri postu na tom nalogu mozda je kod telekoma problem.

MOLIM nekoga sa foruma da ako ima telekomov ADSL nalog proba da proveri svoju postu na tom nalogu, kod mene ima neki error, a ne radi mi ni webmail na sajtu (ne mogu da se ulogujem)

46b848af86.jpg

Ja od početka nisam proverio poštu jer webmail ne funkcioniše.

Meni izbaci neki totalno drugačiji prozor za login i kad unesem šifru i username, neće da ih prihvati.

Prilozi

• Telekom shit.jpg
    Telekom shit.jpg
    23.5 KB · Pregleda: 69
Saznao sam o čemu se radi

Obaveštenje o prekidu u radu mail servisa

Zbog radova na unapređenju mail sistema Telekoma Srbija doći će do neophodnog prekida u dostupnosti mail servisu, u trajanju od najviše 24 sata. ISP Telekom Srbija mail servis će biti nedostupan u periodu od subote 10.11.2007. god. u 21h do nedelje, 11.11.2007. god. u 21h.

Servis će biti nedostupan za mail naloge na domenu nadlanu.com, kao i na domenima biznis korisnika čiji se mail nalozi hostuju na Telekom Srbija mail sistemu.

Hvala na razumevanju!

treba povremeno pogledati stranicu svog provajdera :trust:

Mogli bi i oni da obaveste svoje korisnike a i prošlo je 21.00 a i dalje ne radi.

Obaveštenje o prekidu u radu mail servisa

Zbog radova na unapređenju mail sistema Telekoma Srbija doći će do neophodnog prekida u dostupnosti mail servisu, u trajanju od najviše 24 sata. ISP Telekom Srbija mail servis će biti nedostupan u periodu od subote 10.11.2007. god. u 21h do nedelje, 11.11.2007. god. u 21h.

Servis će biti nedostupan za mail naloge na domenu nadlanu.com, kao i na domenima biznis korisnika čiji se mail nalozi hostuju na Telekom Srbija mail sistemu.

Hvala na razumevanju!
Evo, vec je ponedeljak i jos uvek ne radi!

Kod mene radi.

Imas Besplatni GMail od 2,5 Gb!

I meni ne radi.
Zanima me samo da li telekom salje neka obavestenja na ovaj mail?
Ako ne, onda koj ce mi?:D

Nazad
Vrh Dno