Šta je novo?

Savet za avet :) 22-ka...

Bane-Nis

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2000
Poena
660
Pomoc u izboru... ACER AL2216Ws, ACER X223W, Proview EP2230W ili MAG BP2219W?
Vas savet i iskustva su dobro dosla. Koji uzeti tj. koji je naj-cena/performanse? Licno tipujem na X223W ali mozda ko ima bolji predlog a da je u toj cenovnoj klasi od 16-17K dinara...

Hvala

Ipak ce biti na stanju od ponedeljka (sveze carinjeni :d). Zanimljiva ponuda mogu reci. 2ms sa 2000:1 ... za oko 16K (i manje) dinara. Pa, boga mi, mozda mi ipak taj ASUS padne saka 😉

UZMI ASUS VW 222 S...toplo ti ga preprucujem!

Nemoj da se drzis za strane review-ove. Skoro sam bas gledao neki monitor, ne secam se koji je bio u pitanju, pravio se u dve varijante - sa i bez DVI-a, a kod nas je dolazila varijanta bez.

Gledao sam taj Acer prosle nedelje (BG), sa DVI prikljuckom, naravno, za nesto vise od 18.000 din, zato i kazem da ima; ako postoje primerci bez DVI prikljucka na nasem trzistu (sto je vrlo moguce, znajuci kakvo je), bar se to da lako proveriti, bitno je da su zastupljeni i primerci koji ga imaju. Link za review je postavljen vise zbog ocene kvaliteta i karakteristika samog monitora.

Ako je tako, onda ima veoma nisku cenu za jedan 22'' monitor sa DVI ulazom. Ne izgleda lose, ono postolje malo podseca na Dell monitore.
Kakvo smo mi to trziste, moras da ga vidis, pregledas (mozda i lupom), momentalno nosis kuci i onda je mozda sve u redu. :trust:

Nazad
Vrh Dno