Šta je novo?

koji lap top mi preporucujete?

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
pozdrav svima...

doslo je vreme da se ponovim...
gledam da uzmem neki lap-top na neki kredit a da bude solidna masina do 800e
jako mi je bitno da nema integrisanih delova, vec da se svi delovi kasnije mogu pojacavati.
da li svaki lap top ima deljenu ram memoriju graficke kartice sa ram memorijom racunara?
na njemu planiram neko programiranje tipa c++, java, oracle, net framework
od ostalih opcija mi je bitno da ima wi-fi i da mogu i po koji noviju igru da odigram na njemu, uz sve to bilo bi i jako lepo kad bi imao i integrisanu kameru

u napred zahvalan

Ja sam pre dve nedelje kupio MSI L735X-075:
# CPU AMD TURION 64 X2 TK-53 1.7GHZ
# DISPLAY 17" WXGA TFT GLARE TYPE
# RAM 2 GB DDR II
# HDD 160 GB SATA
# VIDEO NVIDIA GEFORCE 7600 256MB
# DVD-RW SUPER MULTI
# FAX/MODEM 56.6 K,LAN GIGABIT
# WLAN 802.11 B/G, BLUETOOTH
# CARDREADER, 1.3 Mpx WEBCAM
# AC'97 AUDIO
# 3.1 Кg
Bas je ok komp a moze i neka igrica da se odigra! Sasvim solidna grafika za laptop. Ima i numericku tastaturu pa su mu malo zbijeni tasteri ali moze se ziveti s tim :).
kosta 830 eura

Poslednja izmena:
Upravo tako mi nesto treba... znaci to bi zadovoljilo sve moje potrebe...

e sad zanima me sta mislite o MSIu kao marci, jer nebih zeleo da uzmem nesto sto ce posle godinu dana da mi crkne?

kako vam se cini procesor na ovom modelu? da li on posle moze da se na dogradjuje i koliko ima cachea?

e sad zanima me sta mislite o MSIu kao marci, jer nebih zeleo da uzmem nesto sto ce posle godinu dana da mi crkne?

kako vam se cini procesor na ovom modelu? da li on posle moze da se na dogradjuje i koliko ima cachea?

Imam 2 komada i prezadovoljan sam :) Rade bukvalno isto kao i prvog dana kad sam ih uzeo! Samo preporuka.

POZDRAV

Verovatno nece da ti crkne posle godinu dana a u krajnjem slucaju imas i garanciju od dve godine. Sto se tice mog misljenja o MSI kao marci to ja da daju dosta dobre karakteristike za to koliko kostaju ali im je kvalitet zavrsne obrade malo losiji a mislim da im i podrska u nasoj zemlji nije na nekom nivou (Pakom servis). Licno ne volim tu marku.

Garancija je dve god s tim ako it crkne komp zoves njihov centar i oni salju radnika da dodje po laptop i imaju 72h da ga poprave, ako probiju rok donose ti nov. Ne moras da mrdnes iz kuce.:) Mada nadam se da nece da crkne.

Poslednja izmena:
Vrh Dno