Šta je novo?

8800GT in SLI

Pominjes GT pises o GTS-u?! Generalno, ako moze najbolja/najisplativija kombinacija ti je da uzmeš 2x8800gt, ali naravno vodi računa da ti za to treba neki čipset koji će provereno da radi sa tim novim SLI-em, da ti treba zverski jak CPU da bi iskoristio potencial tj da nebi bio bottleneck, i naravno napajanje dovoljne snage

Pominjes GT pises o GTS-u?! Generalno, ako moze najbolja/najisplativija kombinacija ti je da uzmeš 2x8800gt, ali naravno vodi računa da ti za to treba neki čipset koji će provereno da radi sa tim novim SLI-em, da ti treba zverski jak CPU da bi iskoristio potencial tj da nebi bio bottleneck, i naravno napajanje dovoljne snage

Sorry:S:, greska u kucanju sto se da primetiti i sa prilozenog linka, u pitanju je 8800GT.
Procesor je Q6600 a napojna CoolerMaster 620W. Valjda je ovo dovoljno za pomenuti SLI, ali mislim da ploca nece bas biti najbolja za ovo...Koja bi maticna bila najbolja za ovaj SLI (chipset n680i)?
Ajde kad vec pravim makinu da to napravim kako treba...

Poslednja izmena:
Sto se ploče tiče 680i čipset je za preporuku, a sto se tiče napajanje video sam da čoveku radi sli sa tim karticama bez problema na 620W samo što je u pitanju corsair nx620W (teralo je sve i to debelo overklokovano).

Sto se ploče tiče 680i čipset je za preporuku, a sto se tiče napajanje video sam da čoveku radi sli sa tim karticama bez problema na 620W samo što je u pitanju corsair nx620W (teralo je sve i to debelo overklokovano).
I meni su to isto potvrdili na Corsair forumu ...

Ako ti je Cooler Master Real Power serija terace bez problema ... uopste cela situacija oko napajanja je precenjena, voleo bih da mogu da iskopam link gde covek na testu jednog napajanja vozi Quad procesor i 2x 8800 GTX 4GB rama i 4 x 250GB hard disk ... i sve to overklkokovano na napajanju od 500W (neki jak brand, ne secam se). Merio potrosnju sistema, nije prelazila 400W nikad na uticnici. Pa sad ... s obzirom da 8800GT trosi mnogo manje, skoro duplo od 8800GTX ... neces imati problema sto se tice napajanja

E super, najbolje je uzeti jednu 8800GT 512MB, jer je to ubedljivo best - buy ove jeseni.

Evo link pa gledaj sta je tjerano na enermax liberty 500 http://www.techaddicts.net/reviews/liberty500/liberty500.html
Testing:

For this power supply, the test system consists of the following:

-Antec Nine Hundred Case
-AMD Opteron 165 Dual Core Socket 939 CPU @ 2.9 GHz (1.62v)
-ThermalTake Blue Orb II Heat Sink
-DFI LANParty nF4 SLI-D
-2GB of Corsair XMS Platinum PC3200 Memory
-320GB x 4 Western Digital 16MB Cache Hard Drives
-2x nVIDIA GeForce 8800GTS Video Card @ 625MHz Core / 1000 MHz Memory
-Sound Blaster Live! 5.1 Digital Sound Card
-Sony 16x DVD-RAM / 18x Samsung DVD-RAM Drives
-3x 120MM fans, 1x 200mm fan
-2x CCFL Lights

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno